IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за лятото: Цветовете, които да носите

26 юни 2022 18 00

Температурите се покачват, време е за ярки нюанси

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лятото вече е тук, и какъв по-добър начин да посрещнете сезона от промяна в цветовата палитра? Вдъхновението е навсякъде около вас – за лятно настроение не ви трябва нищо повече от искрящия син нюанс на басейна, лаймовозеления плажен шезлонг, яркожълтите слънчеви очила и бронзовите лъчи на залеза.

Вкарайте всичките тези цветове в маникюра си и ще създадете истинско лятно настроение. Изборът на лакове, в крайна сметка, е сравнително лесен и не изисква толкова много съчетаване с дрехите или обувките. Именно затова границата при летните маникюри е вашето собствено въображение, но е хубаво да знаете точно какви цветове ще са на мода през сезона.

През лятото на 2022 година леките, неутрални цветове остават на заден план, за да изпъкнат по-ярките и по-светли нюанси. Розово, червено, зелено, синьо, оранжево – всички те трябва по някое време да се появяват по ноктите ви.

Летен маникюр – цветовете, които да носите

1. Тюркоаз

Тюркоазът прави своето завръщане. Ако искате да се комбинирате с кристалночистата вода в басейна или морето, този цвят е за вас. Чудесно пасва и на банските в червено, синьо, жълто и зелено, така че по никакъв начин не може да сбъркате с него.

2. Дъга

Ако пък сте фен на цветната гама и не може да решите точно какво да изберете, ноктите в цветовете на дъгата са вашето решение за летен маникюр. Това е чудесен начин да опитате куп различни нюанси наведнъж, за да създадете малко повече разнообразие във визията си.

3. Яркорозово

Типичен летен нюанс, яркорозовото е цвят, за който никога няма да съжалявате. Можете да се превърнете в кукла Барби или пък да заложите на малко по-тъмното, избирайки цвят фуксия.

4. Неоновооранжево

Тази година оранжевото ще е навсякъде – в модата, красотата и маникюра. Обичаме неоновите нюанси за лятото, особено когато се съчетават с лекия тен, който сме получили след ден, прекаран край басейна или морето.

5. Червено

Червеното винаги ще бъде класика, но за лятото обичаме то да е малко по-ярко и по-неоново. Този вишневочервен нюанс все още изглежда елегантно и поразително, но не прекалява с блясъка. Той е идеален, ако търсите забавен цвят, но все пак не искате да излизате твърде далеч от зоната си на комфорт.

6. Пистачо

Кажете здравей на най-новия ни любим нюанс за лятото. Пистачото набира все повече популярност сред маникюристите и има защо. След всички тъмни и черни тонове на есента и зимата, сега е време да заложим на нещо по-свежо и спокойно. Зеленият нюанс на пистачото е чудесен начин да се включите в тенденциите за лятото, като в същото време не е толкова ярък колкото останалите цветове.

7. Лайм

Говорейки за яркозелено, лаймът попада в челните позиции на класацията. Този нюанс е толко ярък и забавен, че всеки ден ще ви бъде изпълнен със слънце, дори навън да вали дъжд.

Ето още няколко идеи, които да изпробвате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари