IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр пролет/лято: Дженифър Лопес с бебешки френски стил

24 май 2022 12 00

Изпълнителката съвсем спокойно измисли нов дизайн

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Каквото и да прави Дженифър Лопес, то веднага се превръща в мода, която всеки иска да следва. Сега изпълнителката показа нов стил на френския маникюр, който много фенове нарекоха "бебешки". 

Том Бачик, маникюристът на звездите, публикува нова снимка в профила си в Instagram, където показва трансформацията на Джей Ло. Ноктите й са пример за семпла елегантност, подходяща за всяка дама, която работи с ръцете си и няма възможност да пусне дълъг маникюр. Изпълнителката показва, че не трябва да се отказваме от красивите дизайни, а просто трябва да ги пригодим към нашия начин на живот. 

Бачик е избрал овална форма на ноктите, които са със средна дължина, лакирайки ги в безцветна основа и бели върхове. Маникюрът изглежда много внимателно направен, като част от основата дори е леко прозрачна. Бебешкият френски дизайн е поредната вариация на класическия стил, която ще властва през лятото. Тя е особено подходяща за дългите дни на плажа, когато не искате да се забиват малки песъчинки под дългите ви нокти. 

Бебешкият френски маникюр също така може да бъде преобразен по ваше желание, като използвате различни цветове за основата и върховете. Не е нужно да следвате примера на Джей Ло за безцветен и бял лак, като вместо това съчетайте летни и пролетни цветове като синьо, зелено, жълто и розово. Тази година пастелните нюанси са на мода както в обличането, така и в маникюра, така че не се страхувайте да ги използвате. 

Белият маникюр на Джей Ло се съчетава чудесно с големия й зелен годежен пръстен, подарен от Бен Афлек преди няколко седмици. Изпълнителката дори боядиса косата си в по-тъмен цвят, показвайки промяната в няколко огледални селфита. От златните й отблясъци няма и следа, като на тяхно място се е настанил брюнетен цвят, започващ от средната част на косата. Единственият светъл участък е в краищата на кичурите, които са с дължина до кръста. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Дженифър Лопес изглежда невероятно с френски бебешки маникюр, по-тъмна коса и по-неутрален грим. Визията е точно за нея, така че се надяваме да запази точно този конкретен външен вид за известно време. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари