IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Дженифър Лопес с идея за офиса

12 май 2022 12 30

Изпълнителката ни вдъхнови за следващия работен ден

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ставате от леглото, отивате в другата стая и започвате работа. Или още по-хубава картинка – взимате лаптопа в леглото и не ви се налага дори да се отвиете, преди да започнете да изпълнявате задълженията си за деня. Това беше единственият плюс на пандемията и изолацията.

Постепенно обаче започнахме да се завръщаме към нормалния начин на живот и работата от вкъщи значително намаля. Голяма част от фирмите върнаха работниците си в офисите, което наложи и смяната на домашно с по-представително облекло. Поради затварянето вкъщи за две години, тялото ни се промени значително и голяма част от дрехите, които преди носехме на работа, вече не са ни по мярка. Време е за шопинг.

Отивайки в магазина обаче рядко можем да намерим това, което ни грабва погледа. Често се прибираме разочаровани и започваме да търсим нови идеи за офис тоалет, който наистина да ни впечатли и да си кажем, че точно него искаме. При поредното такова търсене в социалните мрежи се натъкнахме на снимка на Дженифър Лопес, която носи тоалет, вписващ се във всички наши изисквания.

Наскоро изпълнителката сподели няколко снимки в Instagram, облечена в прекрасна комбинация, достойна за всеки офис. Тя носи бяла копринена риза, на която горните копчета бяха оставени разкопчани за създаването на по-дълбоко деколте, като към нея добави тъмнокафяви панталони с висока талия, завършени с колан от същия нюанс.

Актрисата засне огледалните селфита със своя телефон, докато седеше на висок фотьойл. В галерията Лопес показа и безупречните си грим и прическа, позирайки в различни варианти. На последната снимка виждаме друга ръка, която държи четка за грим, с която да докосне челюстта на Лопес. Косата на изпълнителката беше разделена по средата и нежно навита, а цветът изглеждаше сякаш целунат от слънцето. Лицето ѝ беше украсено с бронзови нюанси и включваше неутрален цвят върху устните и около очите.

„Понеделник е, да се захващаме“, написа звездата под галерията.

Наскоро козметичната марка на Лопес пусна на пазара продукт за нощна грижа за кожата. Тя обяви новината с видео в социалните мрежи, където обясни процеса на създаване, включващ използването на алфа- и бета-хидрокси киселини. Според описанието, продуктът предлага характерния за Джей Ло блясък, дори когато спите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари