IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Дженифър Лопес, страхотна рокля

7 април 2022 16 30

Изпълнителката успя да съчетае пролетта и лятото в едно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Какво да си облека днес? Този въпрос занимава почти всеки от нас, който вече трябва да ходи в офиса или не се притеснява толкова много от коронавируса, за да излезе навън с приятели. Променливото време през пролетта затруднява избора ни, като все още не сме прибрали по-дебелите дрехи, но пък в същото време сме извадили и по-тънките. Именно затова гардеробът ни вече прелива. 

Все пак по-топлите дни се задават на хоризонта, което означава, че ще трябва да залагаме на все по-леки и прохладни дрехи. Роклите са едни от любимите ни варианти за това време, но често се отегчаваме от това, което виждаме в гардероба. Решаваме да пазаруваме, но нищо не ни харесва и по магазините. Започваме да се въртим в един омагьосан кръг, който ни кара да се ядосваме и да изгубим желание за излизане.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️‍? (@jlodiary)

За щастие, социалните мрежи съществуват и има много различни предложения за пролетни тоалети. Едно от тях пристига от кралицата на модата - Дженифър Лопес, която наскоро беше забелязана на разходка в Калифорния заедно с дъщеря си Еме. В топлия щат рядко температурите са подходящи за нещо повече от рокля или къси панталони, така че е перфектното място, откъдето да черпим идеи за следващите месеци.

За разходката в хубавото време Лопес избра цветна рокля на Zimmerman с тропически принт, включващ палми и вълни. Прохладният тоалет се вееше свободно около звездата и разкриваше нейните бежови платформи. Тя добави няколко аксесоара като тъкана жълта чанта, остри обеци, големи кръгли слънчеви очила, изящно златно колие от Melinda Maria и златна гривна. Карамелената й коса беше прибрана в свободна опашка с оформящи лицето кичури. 

Звездата и нейната 14-годишна дъщеря по никакъв начин не се притесняваха от камерите, наслаждавайки се на разходката и близалките си. Еме очевидно искаше малко време за себе си, тъй като беше сложила слушалки в ушите и гледаше съсредоточено в телефона. В един момент Лопес беше заснета как прегръща дъщеря си. 

Изглежда, че Джей Ло и семейството й постепенно се установяват в Лос Анджелис, където най-вероятно ще живеят от следващата учебна година. По този начин изпълнителката ще бъде по-близо до своя любим Бен Афлек, който живее в града заради трите си деца, които споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Наскоро се появиха слухове, че актьорът и Лопес са закупили имот за 50 милиона долара, който включва 10 спални. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer ? (@bennifer.id)

И, ако това не е показателно за сериозността на връзката между двете звезди, източник сподели пред Entertainment Tonight, че те нямат търпение да прекарат бъдещето си заедно. Според него, годежът вече е в плановете на двойката, но засега не е ясно точно кога ще се случи той

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари