IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес с важна награда пред погледа на гордия Бен Афлек

24 март 2022 10 40

Изпълнителката получи статуетката за „Икона на музиката“ по време на наградите iHeartRadio

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Ако досега не сте знаели, Дженифър Лопес е икона!

Това не са само наши думи, провокирани от огромната ни любов към изпълнителката, а становище на музикалните награди iHeartRadio. Те бяха раздадени на 22 март в Лос Анджелис, събирайки на едно място най-големите звезди от музикалната индустрия. На сцената за специални изпълнения се качиха Джон Леджънд, Чарли Пут, Megan Thee Stallion, Джейсън Алдийн, LL Cool J, групата Maneskin и самата Дженифър Лопес.

52-годишната звезда обаче не беше само част от шоуто, а и се сдоби с най-голямата награда на вечерта, тази за икона на музиката. Тя ѝ бе връчена като признание за въздействието ѝ върху поп културата, дългите години, които е прекарала на върха в индустрията и продължаващото ѝ влияние като певица по целия свят.

Прегръщайки здраво наградата, Джей Ло изнесе прочувствена реч, в която благодари на своите фенове за непрестанната подкрепа и любов, които те ѝ изпращат. „Иска ми се да ви кажа, че наградите са най-важното за мен, но това не е вярно. Не мислете, че не оценявам бляскавото нещо, защото не е така! Не мога да лъжа, всеки мой близък ще го потвърди. Не правя музика заради наградите. Не това е важно за мен. Правя всичко заради вас!“, каза тя от сцената.

Речта ѝ беше прекъсната на няколко пъти от публиката, в която стоеше и гордия Бен Афлек заедно със сина си Самюел и 14-годишната дъщеря на Лопес Еме.

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Джей Ло заяви, че заради феновете си има възможността да прави това, което обича най-много в живота си и това е подарък, който продължава да пада в скута ѝ. „Благодаря на всеки, който идва на концерти, слуша песните, гледа филмите и ме следва. Вие сте хората, които ми дават възможност всеки ден да живея живот, който не вярвах, че ще ми се случи“. Лопес заяви, че според нея, икона означава човек, който може да преодолее всякакви негативности, които му се изпречат на пътя.

„Вие успяхте да сбъднете мечтата ми. Винаги ще бъда благодарна на всеки един от вас за това. И никога няма да го забравя и никога, никога няма да го приема за даденост. Затова искам да благодаря на всеки един от вас, че вярваше в мен, когато никой друг не го е правил. Благодаря, че ме научихте да бъда това, което съм“.

Лопес обеща на публиката и на зрителите, че няма да забавя темпо, а напротив – тепърва започва със своето царуване в музиката.

След получаването на наградата изпълнителката се качи още веднъж на сцената, но този път за изпълнението на песента On My Way, която е от новия ѝ филм „Омъжи се за мен“. По време на представлението около Лопес се разхождаха драг кралици, облечени в най-запомнящите се тоалети на певицата, видени през годините, включително и зелената рокля на Versace от наградите „Грами“ през 2000 година.

Малко след това Джей Ло изпълни и Get Right, носейки дълго бяло палто, върху което беше избродирана думата „Равенство“.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Миналия месец Лопес обяви, че ще напише двуезична детска книжка в колаборация с Джими Фалън. Тя ще носи името Con Pollo: A Bilingual Playtime Adventure и ще се появи в книжарниците на 11 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари