IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес и Dolce & Gabbana – комбинация, която заслужава внимание

21 март 2022 14 30

Изпълнителката усилено се подготвя за лятото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес успя да повиши температурите в социалните мрежи, след като публикува няколко секси снимки от новата си фотосесия. До нея беше моделът Дейвид Ганди, но спокойно можем да кажем, че вниманието на повечето от нас беше привлечено именно от Джей Ло.

52-годишната изпълнителка отново доказа, че е в перфектна форма и че годините са само едно число, обличайки провокативно черно бельо. Тоалетът се състоеше от дантелен сутиен и бикини с висока талия, допълнени от черно сако, което на една от снимките беше свалено до лактите, а на другите вече беше върху раменете на Лопес. На друг кадър звездата носи и дантелена черна блуза с флорални декорации, върху която е облякла черен корсет.

И ако си мислите, че бельото трябва да бъде център на внимание, жестоко се лъжете.

Фотосесията всъщност е част от рекламна кампания на Dolce & Gabbana, в която марката представя новите си дизайнерски очила. На една от снимките Лопес носи и няколко бижута с логото на луксозната модна къща, включително обеци, дълго колие и чокър. Тук звездата носи големи черни слънчеви очила с тънки рамки, а косата ѝ е оформена на една страна и с къдрави краища.

Втората снимка е в по-близък план, като Джей Ло носи диоптрични очила, които отново са с тънка рамка, но са с доста по-малки стъкла. Към тях тя добави малки перлени обеци, а с ръце е вдигнала косата си нагоре, гледайки предизвикателно към камерата.

На последните два кадъра изпълнителката вече е в компанията на модела Дейвид Ганди, който е заложил на класическия черен костюм и бяла риза. За първата им обща снимка двамата са доста близки, като Лопес е облегнала глава върху рамото на Ганди, гледайки в камерата. Очите на модела пък са приковани към партньорката му, допълвайки я в носенето на черни диоптрични очила с по-дебели рамки.

Накрая Ганди и Лопес вече са напълно готови за своето звездно лято, показвайки огромни черни слънчеви очила, върху чиято предна част е изписано логото на Dolce & Gabbana.

Според марката, изпълнителката и моделът са били специално избрани за кампанията, защото перфектно представляват света на Dolce & Gabbana. „Кампанията е украсена от изключителното присъствие на попзвездата и актриса Дженифър Лопес с нейната мощна личност и уникален артистичен език. Заедно с нея, Дейвид Ганди, британският модел, признат в цял свят като едно от емблематичните лица на Dolce & Gabbana, интерпретира елегантността и стила на марката“, се казва в официалното съобщение на модната къща.

Dolce & Gabbana са проектирали рекламата, заснета от Мерт Алас и Маркъс Пигот, за да се покажат „не само аксесоарите, но и уникалната личност на човека, който ги носи“. Новата колекция очила включва дизайни, които дебютираха по време на дефилето пролет/лято 2022 година, вдъхновени от смелата естетика от началото на 21 век.

Дженифър Лопес съвсем скоро може да извади слънчевите си очила, тъй като ще си партнира с Virgin Voyages – круизна линия само за възрастни, основана от британския милиардер Ричард Брансън. Изпълнителката ще бъде главен директор на развлеченията и начина на живот на марката.

„Моята артистична и социална мисия е да овластявам, вдъхновявам и забавлявам“, каза Джей Ло в прессъобщение. Допълни, че всяка възможност, в която може да комбинира тези качества, е вълнуваща за нея. Изпълнителката казва още, че е вдъхновена от отдадеността на Virgin Voyages да създава неустоими преживявания и да се фокусира върху благосъстоянието, което идеално се вписва в нейния начин на живот.

Лопес ще създава програми за щастливи преживявания на борда и ще проектира нови възможности за забавление. На борда също така ще се предлагат и продукти от нейната козметична линия JLo Beauty.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари