IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие в дома на Джей Ло: Близнаците ѝ станаха на 14 години

25 февруари 2022 14 30

Вижте какво им пожела изпълнителката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес отбеляза един от най-щастливите дни в живота си, а именно раждането на близнаците Еме и Макс.

На 22 февруари преди 14 години изпълнителката посреща най-важните хора в живота си. В чест на техния празник тя публикува видео, направено от нейните фенове, в което са събрани най-хубавите моменти на Еме и Макс през годините. Близнаците се раждат от брака на Лопес с Марк Антъни, като двамата бивши съпрузи все още поддържат добри отношения и често празнуват подобни поводи заедно.

„Ето това е 14! Моите бебета, моите слънчица, моите любови. Честит рожден ден на моите два кокосови ореха. Вие ме научихте на истинското значение на живота и ме променихте завинаги по най-невероятния начин. Благодарна съм и за двамата. Надявам се да съм наполовина такава благословия за вас, каквато сте вие за мен“, написа Джей Ло под публикацията.

Изпълнителката добави и че тази година близнаците ѝ празнуват на една уникална дата – 22/2/22. „Казват, че това се случва за последен път в нашето поколение. Днес се отваря врата, която ни позволява да направим по-добри избори за бъдещето. Ден, в който да продължим да гледаме напред, а не да се връщаме в миналото. Прераждане“.

Въпреки че Дженифър не сподели детайли около рождения ден на Еме и Макс, по-рано през месеца тя разкри пред Кели Рипа и Раян Сикрест, че децата ѝ вече са големи хора и живеят собствен живот. Това обаче по никакъв начин не им пречи все още да отговарят на прякора, който майка им е измислила още като малки, а именно кокосови орехчета.

Наименованието идва от факта, че Еме и Макс са близнаци, а като малки са имали много тънка коса, като тази, която има по кокосовите орехи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари