IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Дженифър Лопес с идея за вечерен тоалет

19 април 2022 16 30

Тя получи малка помощ от своите фенове

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Очевидно зеленото наистина е цветът на Дженифър Лопес!

Изпълнителката показа завиден стил преди няколко дни, когато се приготвяше за вечеря с годеника си Бен Афлек. Този път Джей Ло поиска помощ от приятел, молейки своите фенове да ѝ изберат тоалета за вечерта. В социалните мрежи тя публикува няколко комбинации, които получиха различно одобрение, но най-много се хареса зелената рокля на Bottega Veneta.

Лопес не можеше да спори със своите почитатели, като веднага облече стилния тоалет. Никой не беше изненадан, че роклята ѝ стоеше перфектно, подчертавайки стегнатото ѝ тяло. Моделът включваше висока яка и още по-висока цепка, която стигаше чак до началото на бедрото. Изпълнителката допълни роклята със златен колан около талията, зелени токчета от Gucci и чанта от Cutl Caia. Разбира се, бижутата също не са за изпускане, включително дългите златни обеци и големият зелен годежен пръстен.

„Относно вчера“, написа Джей Ло под колекцията от снимки и видео. Тя благодари на всички, които са гласували в бързата ѝ модна анкета и са помогнали за избора.

На следващия ден Лопес и Бен Афлек отпразнуваха католическия Великден с бързо посещение на строителна площадка. Феновете веднага сметнаха, че двамата оглеждат бъдещия си имот, който в момента се строи. Засега двойката все още не е намерила своето семейно гнездо, като търсенето в Лос Анджелис продължава.

За обиколката на имота Джей Ло смени стилната зелена рокля с малко по-ежедневен стил. Тя комбинира дънки и пуловер, които обаче бързо бяха свалени за официалната великденска вечеря. Тогава изпълнителката облече цветна пролетна рокля, в чиято долна част и по ръкавите бяха нарисувани цветя. Тоалетът беше допълнен от зелена чанта, перлени обеци и бели токчета на платформа.

Как Джей Ло поддържа форма?

На 52 години Дженифър Лопес продължава да бъде вдъхновение за стил и елегантност на голяма част от дамите по света. Изпълнителката поддържа невероятно тяло, което обаче изисква отдаденост на тренировките и хранителния режим.

Звездата работи с професионалния треньор Дейвид Кирш, който казва, че се ръководи от три думи – гледай, слушай и преподавай. Според него, най-важното е да слушаш клиента си, да наблюдаваш и да осъзнаеш от какво има нужда, след което да създадеш правилния режим за него.

С 35 солидни години в бранша, и списък с клиенти като Кери Уошингтън и Кейт Ъптън, Кирш казва, че разликата между добър треньор и този, който иска бърза слава в социалните мрежи, се корени в разбирането на това от какво се нуждае трениращия във физическо, умствено и духовно отношение. „Това често липсва и е много разочароващо, че този аспект от тренировките се пренебрегва“, казва той пред Vogue. Допълва, че тайната на успешната връзка между треньор и клиент са резултатите във всяка една област.

И така, как се постигат резултати, които да пасват на тялото на Лопес? Кирш е категоричен, че няма две еднакви тела и че всички различни фактори влизат във формулата, включително начин на живот, диета, стрес и дори видът на хората, които ни заобикалят. „Дженифър е внимателна по отношение на храненето, съня и като цяло за всичко в живота си“, казва той. Допълва, че способността на тялото да метаболизира протеини, мазнини и въглехидрати също е от голямо значение. Най-важното обаче, според него, е качеството на съня, защото той помага за правилното възстановяване на тялото.

Сесия с Кирш включва неговите емблематични движения, като патешко ходене, сумо клекове и клекове с подскок. Всичко това е страхотна тренировка за вътрешната част на бедрата и дупето. Лопес допълва списъка с мъртва тяга и бокс, а накрая има и елементи на пилатес.

„Смесваме малко кардио, плиометрия, цялото тяло, корема и долната част на тялото. Тренировките са много, много интензивни, но Дженифър ги приема много насериозно, което ме радва“, казва Кирш. Допълва, че изпълнителката винаги е фокусирана и никога не се отказва от упражнение. Според него, звездата става все по-красива с годините и това се дължи на правилния начин на живот.

Лопес и Кирш работят заедно и извън залата. Те си партнират с благотворителната организация на треньора, която е създадена по време на пандемията с цел да се повиши движението на децата. Идеята се ражда след налагането на изолацията, когато Кирш и негов приятел забелязват колко време подрастващите са залепени към телефоните си.

„Нашата работа е да постигнем баланс между здравословно време пред екраните и движението навън. Така ще се справим с детското затлъстяване“, казва Кирш. Допълва, че Лопес е написала предговор към неговата книга, тъй като е голям привърженик на здравословния начин на живот и се опитва да го включи и в навиците на своите деца Еме и Макс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари