IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес и Бен Афлек се сгодиха

9 април 2022 09 47

Двамата отново ще опитат да минат под венчилото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек отново са се запътили към венчилото!

Две десетилетия, след като двете звезди се разделиха, изпълнителката и актьорът отново са сгодени. Новината беше потвърдена от Джей Ло на 8 април чрез видеосъобщение до феновете. Макар клипът да е достъпен само до хора, които имат абонамент за сайта й, скрийншоти от него бяха бързо разпространени в социалните мрежи. На тях се вижда как Лопес показва прекрасния си годежен пръстен и казва, "Ти си перфектен".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer ? (@bennifer.id)

Това е вторият път, в който Бен и Джен ще се опитат да минат под венчилото. Двамата бяха сгодени през 2003 година, но решиха да се разделят малко преди сватбата година по-късно. След като поеха по различни пътища, звездите създадоха семейства, като Лопес се омъжи за Марк Антъни, от когото има близнаците Еме и Макс, а Афлек дълго време беше женен за Дженифър Гарнър, с която споделят три деца - Вайълет, Серафина и Самюел. 

Въпреки че поеха по различни пътища, Бенифър, както двойката е известна в социалните мрежи, останаха добри приятели и се подкрепяха през годините. През май, след като Лопес развали годежа си с Алекс Родригрес, тя отново започна да прекарва време с Афлек. Двамата заминаха на почивка в Монтана, където любовта им отново пламна. 

Оттогава звездите са неразделни, подкрепяйки се на червения килим и обединявайки своите семейства. "Дженифър прави големи усилия да опознае децата на Бен и да ги приветства в своя дом и живот", казва източник през август. Допълва, че Бен и Джен петте деца прекарват много време заедно, забавляват се и постепенно се опознават. 

Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Миналото лято друг източник сподели, че Афлек и Лопес са напълно отдадени един на друг, но засега не мислят за годеж. Очевидно плановете са се променили и двамата са готови да си кажат "Да". 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари