IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Дженифър Гарнър реагирала на годежа на Бен Афлек?

14 април 2022 10 40

Актрисата и актьорът бяха женени 13 години и имат три деца

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Дженифър Лопес със сигурност е на седмото небе от щастие заради годежа си с Бен Афлек, но как ли се чувства другата Дженифър в живота на актьора?

Само няколко дни, след като стана ясно, че Бенифър отново ще се женят, източник, близък до Дженифър Гарнър, сподели какви емоции изпитва тя относно щастливото събитие в живота на бившия си съпруг. Актрисата и Афлек бяха съпрузи в продължение на 13 години, като имат и три деца – Вайълет, Серафина и Самюел.

Дженифър Гарнър

Снимка: Getty Images

Оказва се, че Гарнър не само е щастлива от годежа на Бен и Джен, но е знаела за него много преди целия свят. „Самият Бен каза на нея и на децата, така че тя беше подготвена. Джен е щастлива за годежа. Знае, че Джей Ло има позитивно влияние върху Бен и това я радва“, казва източникът пред E!News.

Въпреки че Бенифър изглеждат изключително щастливи поради бъдещата си сватба, те са пазили годежа в тайна няколко дни. Според източник, предложението е било много интимно и специално, а пръстенът е бил внимателно подбран от Бен и носи сантиментална стойност. Бижуто е със зелен камък, поставен върху сребърна лента, и значи много за Лопес.

В изявление, публикувано на личния ѝ сайт, изпълнителката споделя, че зеленото е любимият ѝ цвят и е бил с нея на много значими събития през целия ѝ живот. Тя допълни, че картината в офиса ѝ показва зелена птичка, която е кацнала на разперени ръце, символизирайки доверието и свободата, които тя търси в света и в любимите си хора.

Вторият годеж за Бен и Джен идва две десетилетия след първия. Тогава двамата се запътиха към олтара през 2002 година, но се разделиха две години по-късно. Оставяйки близки приятели, звездите създадоха отделни семейства, като Лопес се омъжи за Марк Антъни, от когото има близнаците Еме и Макс, а Афлек продължи напред с Дженифър Гарнър.

Очевидно обаче старата любов ръжда не хваща и Бен и Джен ще се опитат отново да постигнат своя щастлив край.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари