IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бижута 2022: Годежният пръстен на Дженифър Лопес

11 април 2022 16 30

Оказва се, че той е със специално послание

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек са сгодени! Отново!

Новината беше съобщена в началото на уикенда на сайта на изпълнителката чрез специално видео. То беше достъпно само за абонираните членове, но бързо успя да обиколи социалните мрежи и да зарадва всички фенове на звездите. На клипа се вижда страхотният годежен пръстен, който Афлек е избрал и се оказва, че той носи специално послание.

Музикалната суперзвезда сподели новината за годежа в бюлетин на сайта си, показвайки зеления си скъпоценен камък, поставен върху сребърна лента. В предишна публикация Лопес се впусна в подробности за това как цветът има специално значение за нея. Тогава тя говореше за зелената рокля на Versace, която носи през 2000 година за наградите „Грами“ и по този начин помага за създаването на услугата Google Images.

„Винаги съм казвала, че зеленото е моят късметлийски цвят. Осъзнах, че има много моменти в живота ми, където невероятни неща се случват, когато нося зелено“, казва Лопес. Тя също така посочи и картина в офиса си, на която е изобразена зелена птица, кацнала в човешки ръце. Те пък са заобиколени от думата „Отпусни се“.

Певицата сподели, че не купува много произведения на изкуството, но това значително я е впечатлило. „Първо, защото обичам колибри, и второ, защото обичам зеления цвят. Птиците винаги летят около мен. Винаги съм имала специална връзка с колибри. Разбрах, че те символизират любовта. Имам чувството, че винаги ме следват, където и да отида“, казва тя.

Лопес допълва, че връзката ѝ със зеления цвят е още по-дълбока, тъй като той е присъствал в момента, когато е научила, че няма съвпадения в живота. „Картината казва да се отпуснеш, което беше много важно в този момент от живота ми. Това се превърна в моя философия – че ако се държиш много здраво за нещо, то ще се счупи“, казва тя. Обяснява, че картината показва как ръката е широко отворена, но птицата не отлита. Това, според Джей Ло, показва доверие в съдбата и любов към живота.

Този уикенд стана ясно, че Бен Афлек и Дженифър Лопес ще опитат отново да минат под венчилото. Двамата са се сгодили в петък, 8 април, като ден по-късно певицата беше забелязана на разходка, носейки годежния си пръстен. Сестра ѝ Линда сподели снимка на бижуто в своите истории в Instagram, поздравявайки двойката.

Щастливата новина идва само година, след като Бенифър отново започнаха връзка. Двамата първоначално бяха заедно през 2002 година, като се сгодиха през ноември същата година. Сватбата беше насрочена за септември 2003-а, но беше отложена няколко дни по-рано. Раздялата между Бен и Джен дойде през януари на следващата година.

През февруари тази година Лопес сподели какво е различното сега, в сравнение с 18 години по-рано. „Сега сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, намираме се на различно място в животите си, имаме деца и се опитваме да се фокусираме върху тези неща“, казва тя пред списание People.

Изпълнителката има 14-годишни близнаци Еме и Макс от бившия си съпруг Марк Антъни, а Бен е баща на 16-годишната Вайълет, 13-годишната Серафина и 10-годишния Самюел от брака си с Дженифър Гарнър.

„Прекрасно е, че това се случи по този начин точно сега, когато и двамата можем да го оценим, да се радваме един на друг и да се уважаваме. Винаги сме го правили, но сега е още по-силно, защото знаем, че животът може да ни отведе в различни посоки“, казва Лопес.

В момента Бен и Джен много повече внимават с публичните изяви и рядко могат да бъдат забелязани заедно на светски събития или на разходки. По този въпрос Джей Ло казва, че с Афлек отдавна живеят под светлината на прожекторите и вече знаят как да пазят личното си пространство и това на децата им. „Знаем каква е истината и този път ще се опитаме да запазим историята си свята“, категорична е тя.

Засега бъдещите младоженци не бързат със сватбата, като източник споделя, че те се наслаждават на момента, преди да започнат истинските приготовления.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари