IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес: Майчинството напълно промени живота ми

19 април 2022 10 50

Източник споделя, че този път изпълнителката вярва в брака с Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Денят на майката в САЩ се празнува на различна дата от този в България. Докато тук почитаме най-важните дами в живота си на 8 март, то отвъд океана те празнуват на втората неделя от месец май. Тази година празникът се пада на 8 май, а в негова чест Дженифър Лопес говори за майчинството и как то ѝ се е отразило.

Изпълнителката пуска нова колекция от чанти на марката Coach, с която си партнира от години. Този път кампанията се казва „Наследила съм го от мама“ и в чест на жените, които са ни дали живот. Като част от промотирането на аксесоарите, Джей Ло говори пред списание People за живота си като майка на 14-годишните близнаци Еме и Макс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Майчинството напълно промени живота ми“, казва 52-годишната звезда. Тя допълва, че децата са я накарали да оценява всеки един ден като подарък и да изживее миговете пълноценно. В момента Лопес се наслаждава на семейството си, което празнува годежа ѝ с Бен Афлек, случил се през уикенда. Двамата подновиха връзката си след 17-годишна раздяла и вече обмислят общото си бъдеще, към което са причислени и децата им от предишни бракове.

Тазгодишната кампания е придружена и от няколко свежи снимки, на които Лопес носи дълго карирано палто и бели обувки. Малко по-късно изпълнителката се преоблича в малко по-ежедневен стил, носейки кожено яке, къса тениска и широки дънки. Разбира се, във всеки един момент певицата е допълнена от чанта на Coach.

Фотосесията е заснета от фотографа Джошуа Уудс и ще включва портрети на целия екип с членове на семейството им, както и видеоклипове, в които ще споделят уникалните подаръци, които са получавали от майките си. Тук обаче няма да става дума за материални неща, а по-скоро за такива, които не се купуват с пари – усмивки, любов към киното или чувство за решителност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Наследила съм го от мама“ има за цел да отчете ролята, която майките играят в живота ни, като ментори, музи и източници на вдъхновение за стил. Към Лопес се присъединяват и други посланици на марката, включително Ноа Бек, Томи Дорфман и Джесика Кели заедно със своите майки.

„Този Ден на майката искаме да почетем всички начини, по които майките ни вдъхновяват и изграждат като хора. Искаме също така да отпразнуваме радостта, открита в нещата, които предаваме от едно поколение на друго, както и ролята на нашата марка в създаването на специални спомени за нашите клиенти през годините“, казва Сандил Сет пред People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach (@coach)

Що се отнася до другото важно събитие в живота на Лопес – годежа ѝ с Бен Афлек, източник споделя, че тя няма търпение за сватбата. „Джей Ло е на седмото небе и няма търпение да бъде съпруга на Бен. Този път вярва, че нещата ще се получат“, казва близък до двойката пред E!News.

Годениците са се опитали да държат годежа в тайна няколко дни, защото са искали да се насладят на момента далеч от хорското внимание и медиите. Според източник, Афлек е искал пръстенът да бъде сантиментален и е вложил много мисъл и чувства при направата му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennifer ? (@bennifer.id)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари