IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за лятото: 7 идеи за ослепителен френски стил

29 май 2022 13 30

Кристалите излизат на преден план

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако забелязвате все повече хора, които носят френски маникюр, това е така, защото стилът прави своето голямо завръщане. И докато някои го предпочитат в класическата му форма, други решават да пуснат на свобода въображението си и да изпробват няколко различни вариации

Върховете в цветовете на дъгата са на мода, омфре френски стил също е популярен, както и ъгловите бели връхчета. А наскоро забелязахме, че хората добавят малко допълнителен джаз към ноктите си, като им придават ослепителен блясък. Кристали, брокат и дори висящи бижута се появяват върху френския маникюр, точно навреме за лятото и откритите парти на плажа. 

Така че, ако сте готови да излезете на дансинга и да танцувате под звуците на ABBA и други диско крале и кралици цяла нощ, ви даваме няколко идеи за ослепителен френски маникюр, които да вдъхновят следващото ви посещение в салона. 

7 идеи за ослепителен френски маникюр

Френски маникюр с кристали

Лесен начин да подобрите класическия маникюр е като използвате лепило за нокти, за да залепите няколко малки кристала по върховете си. 

Ослепителен френски маникюр

За тазгодишната Met Gala маникюристката Бетина Голдщайн създаде това сложно изкуство по ноктите на Лили Джеймс. Дизайнът включва малки кристали, които са както залепени, така и висящи.

Кристални линии

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ?? ??? (@nailsbymei)

Известната маникюристка Мей Каваджири създаде този френски маникюр с кристална линия за Дуа Липа и ние ще последваме примера възможно най-скоро. Също така това е добър трик за прикриване на всякакви несъвършени линии. 

Холографски върхове

Ако искате да се потопите в тенденцията, но не искате да излизате твърде далеч от зоната си на комфорт, използвайте холографски лак за нокти, за да придадете неочакван обрат на френския маникюр. 

Блестящи омре нокти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILS OF LA (@nails_of_la)

Тъй като няма грешен начин да направите омре нокти, това е най-лесният вариант да постигнете диско вид на френския маникюр. Започнете с лакиране на върховете с основен цвят, след което внимателно поставете блестящия лак върху тях. 

Диамантени върхове

Блясъкът на тези бадемови нокти изглеждат стилно и елегантно. Освен това те ще се комбинират чудесно и останалите ви бижута. 

Черен френски маникюр

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_)

Вместо гола основа, лакирайте ноктите си в черно и им придайте френски ефект, като украсите върховете с кристали. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари