IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за лятото: 6 пастелни идеи, които да опитате

6 юли 2022 10 30

С тях ще искате да показвате ноктите си навсякъде

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Независимо дали сте се запътили към салона или планирате да се заемете със собствената си ноктопластика, винаги търсите начини да издигнете маникюра си на следващо ниво. Колкото и да се чувствате вдъхновени да посегнете към ярки, горещи нюанси, които да съответстват на сезона, ако разгледате Instagram, ще научите, че пастелните нокти са най-актуални в момента.

Пастелният маникюр предлага страхотни меки цветове, които да допълнят любимите ви летни рокли, поли на цветя или дънкови шорти. Предлагат се в различни нюанси като бебешкорозово и небесносиньо, които изглеждат добре на всички тонове кожа. Да не говорим, че подобен маникюр е доста лесен за пресъздаване в домашни условия.

В последните години станахме свидетели на много неочаквани дизайни, които набраха огромна популярност. Тук се включват кремав блус, балериноворозово, мъгливо зелено и нектаринено-прасковено. В съчетание с фини френски върхове, дизайни на негативно пространство и украсени акценти по ноктите, пастелните цветове изглеждат по-свежи от всякога. Без значение какъв бонбонен цвят предпочитате, трябва поне веднъж през това лято да си направите пастелен маникюр.

Летен маникюр – 6 идеи за пастелни нокти

Неонов пастел

Докато пастел и неон може да звучат като пълни противоположности, пастелният неон всъщност е нещо, което набира огромна популярност. Дизайнът придава повече раздвиженост на визията и пасва чудесно на лятното ви настроение. Може да използвате каквито искате цветове, да ги наредите по ваш начин и да не спирате да показвате маникюра си на всеки.

Тути-фрути нокти

Ноктите тути-фрути са една от най-големите тенденции в летния маникюр, като пастелният лак играе основна роля. Като се има предвид сложността на тези многоцветни дизайни, най-добре е да посетите професионалист, който да ви ги направи. Разбира се, ако нямате нищо против идеално-несъвършените линии и извивки, тънка четка ще ви помогне да постигнете външния вид у дома.

Френски пастел

Няма как лятото да мине без идеи за френски маникюр. Класиката се завърна на основната сцена преди години и оттогава се задържа в челните позиции. Това лято е време да промените леко баналните бели върхове и да заложите на нещо по-живо и разнообразно. Изберете пастелни цветове, които да поставите на най-предната част на нокътя и вижте как визията ви се променя.

Пастелно негативно пространство

Една от тенденциите, която не си отива, е маникюрът в негативно пространство. Основната задача тук е да оставите част от нокътя си нелакиран, а другата да я оцветите в желан от вас цвят. Така ще придадете раздвиженост на визията, което е задължително за летния сезон. За пастелния дизайн от снимката ви трябват два контрастни цвята, които да използвате на всеки нокът.

Пастелни сърца

Независимо дали носите тези пастелни дъгови нокти за лятото или друго време от годината, те гарантирано ще ви дадат причина да погледнете надолу и да се усмихнете.

Пастелни диагонали

Друга проста идея за ноктопластика у дома? Чисти диагонални линии. Независимо дали използвате един и същ пастелен нюанс на всеки нокът или преминавате през пет различни, вие със сигурност ще харесате крайния резултат. Най-хубавата новина е, че дизайнът е изключително лесен. Просто разделете нокътя си с лента и лакирайте тази част, която желаете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари