IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр 2022: Селена Гомес е готова за есента

21 август 2022 12 00

Ранно вдъхновение за следващия сезон

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Колкото и да се опитваме да избягаме от този момент, есента ще настъпи съвсем скоро. Започваме да усещаме как денят се смалява, времето става все по-променливо, а връхните дрехи често присъстват в ежедневния ни стил. За съжаление, бавно се придвижваме към края на годината, което означава само едно – начало на модните тенденции за есента и зимата.

На света има два типа хора – тези, които искат да се насладят на лятото до официалния му край, и тези, които се подготвят за есента още от август. Независимо от кои сте, е трудно да отречете предизвикателността на есенните тенденции за красота. Топлата, приглушена цветова палитра, която обикновено се свързва със сезона, е не само невероятно ласкателна за всички тонове на кожата, но е достатъчна, за да предизвика у всеки уютни есенни чувства. Маслиновите нокти на Селена Гомес са перфектен пример за красивите визии, които се завръщат със залеза на лятото.

Свежият маникюр на изпълнителката е направен от нейния любим маникюрист Том Бачик, който сподели снимка на вдъхновените от есента нокти. Гомес напоследък предпочита заострената квадратна форма, въпреки че само преди два дни Бачик сподели снимка на приглушен жълт маникюр, който направи за нея, но в заоблена форма.

Не е ясно дали новата визия на основателката на Rare Beauty е нарочно направена за професионални ангажименти, или е просто за забавление, но така или иначе феновете веднага харесаха маслиненозеления нюанс. „Харесва ми формата, харесва ми цветът“, написа един последовател, а друг добави „Безумно красиво!!“.

Само преди около седмица Гомес носеше розов нюанс, който се асоциира с тазгодишната любов към всичко, вдъхновено от куклата Барби. Преди това пък изпълнителката избра лавандулов маникюр, с който посрещна и рождения си ден. Изглежда обаче тя бързо се е насочила към есенните цветове, залагайки на истинска класика с маслиненозелено. Подобни нюанси винаги ще присъстват в маникюрите за есента, защото са изпитани и доказано подходящи за по-мрачното време.

„По-тъмните нюд и сливовите цветове ще бъдат на мода тази есен“, казва маникюристката Дебора Липман. Препоръчва ви да добавите и малко блясък към дизайна, за да бъдете още по-привлекателни. Един от най-популярните нюанси за есента ще бъде тъмнозеленото, така че ви представяме няколко идеи с него.

***

***

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари