IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр 2022: Бела Хадид връща позабравена идея

27 август 2022 13 30

Дизайнът е подходящ за цялата година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Перфектният маникюр се постига много по-лесно сега, отколкото преди няколко години. Благодарение на социалните мрежи, имаме възможност за хиляди вдъхновения за дизайн, включително и да избираме от редица форми на ноктите. Всичко зависи от нашето желание, стила и събитието, на което ще присъстваме.

Милионите различни идеи обаче понякога се оказват нож с две остриета. Така на преден план излизат все по-странни дизайни, които не са за всеки вкус, а в миналото остават класиките, които не трябва да бъдат забравяни. Макар да изглеждат понякога скучни, по-семплите дизайни не са за изпускане, особено когато се завръщаме на работа и от нас се изисква да изглеждаме по-професионално и обрано.

Именно затова се радваме, че Бела Хадид върна на мода една позабравена тенденция. Моделката посети местно заведение за бързо хранене в Ню Йорк, където показа новите си нокти. Тя сподели няколко снимки от щастливия си ден, включително и близък план на маникюра.

Облегната на ретро витрината на закусвалнята, ноктите ѝ в яркочервен лак не останаха незабелязани. За да бъдат още по-видими обаче, Хадид добави и снимка на бадемообразния си маникюр, който здраво се беше обвил около кенче с напитка.

Червеният лак си остава класика за всяко време от годината. Той излъчва безкрайна увереност и се съчетава с почти всичко в гардероба ви. Не изисква поддръжка или голямо търсене на вдъхновение, като може да бъде носен както самостоятелно, така и като основа за нещо по-бляскаво и разнообразно.

Оказва се, че червеното е любимо и на Бела Хадид, която го носеше по пръстите си и през юли месец. Тогава тя съчета маникюра с грим в същия цвят за посещение на събитието Kin Euphoric with Bumble.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари