IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр 2022: идеи за квадратни нокти

2 септември 2022 10 30

Бъдете подготвени за хиляди комплименти

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Подобно на тенденциите в грима и прическите, формите на ноктите влизат и излизат от мода. Квадратните нокти може да са останали на заден план през последните години, заменени от бадемовите и квадратно-овалните. Но както при много други визии за красота от 2000-те години, квадратните нокти сега преживяват своето възраждане.

Като оставим настрана тенденциите, най-добрата форма на ноктите за вас се свежда до личните предпочитания и това, което е реалистично за вашия начин на живот. Квадратните нокти се отличават с плоски ръбове и остри ъгли, а формата е практичен вариант за всеки, който често използва ръцете си в ежедневната си работа – като например писане на компютър.

Така че, независимо дали сте в настроение да промените сегашната си форма на ноктите или искате леко да се предадете на ранната носталгия по миналото, квадратните нокти са визия, която си струва да опитате.

Маникюр 2022 – идеи за квадратни нокти

Абстрактен френски

Вместо традиционните френски върхове, изберете цветна алтернатива. Тук лентата идва от страната на нокътното легло и се простира до върха и надолу до лунулата, създавайки остър ефект. Този дизайн често се използва като акцент върху ноктите, така че е подходящ за всеки, който обича красивото и минималистично изкуство.

Кравешки принт

Може да ви звучи смешно и дори леко нетипично, но всъщност кравешкият принт е доста популярен сред маникюрите. Той се слави като един от най-лесните за пресъздаване и е подходящ както за дълги, така и за къси квадратни нокти.

Цветчета

Макар лятото да приключва, това не означава, че трябва да се сбогуваме с красивите и цветни дизайни по ноктите. Маргаритките бяха изключително популярни през последните два сезона, като може да ги използвате за дизайн и през есента. По този начин ще си донесете още лятно настроение и ще си създадете повече добри емоции и през останалото време от годината.

Линията на живота

Ако сте гледали поне един медицински сериал, знаете, че определението „линията на живота“ се използва не за чертите по дланта ви, а за сърдечния ритъм, появяващ се на машината в болницата. Тази линия винаги е символ на позитивизма и на нещо оптимистично, карайки лекари и семейство да се надяват на чудо.

Е, линията на живота лесно може да се появи и върху ноктите ви. Тук не ви трябва стабилна ръка на хирург, тъй като колкото по-криволичещ е дизайнът, толкова по-добре. Докато голата основа на този външен вид е чудесен вариант за минималистите, можете да изберете и комбинация от живи цветове, когато сте в настроение за по-смел маникюр.

Омбре нокти

Лесно е да харесате зеления цвят, що се отнася до този маникюр. Лакирайте ноктите в различен нюанс, като започнете от най-тъмния за палеца и оставите най-светлия за кутрето. Резултатът е привличащ погледа градиентен ефект. Въпреки че зеленото е един от най-популярните цветове в момента, може да пресъздадете този маникюр с каквато и цветова гама да изберете.

Шахматна дъска

Лавандуловите карета са неочакван поглед към ретро дизайна на шахматна дъска. Играта с размера и негативното пространство е друг причудлив детайл, който създава уникален за човека маникюр.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари