IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден маникюр – Селена Гомес не се разделя с лятото

30 август 2022 08 30

Хубави нокти, хубави мисли!

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Подгответе съседите и ушите си, защото Селена Гомес съвсем скоро ще пусне нова музика, която задължително трябва да изпробва силата на вашите тонколони. За да обяви началото на обратното броене, изпълнителката посети маникюриста си Том Бачик за нов дизайн по ноктите, който дълго време ще ни напомня за лятото.

На 24 август Бачик публикува снимка в социалните мрежи, с която демонстрира новата си работа по ръцете на Гомес. Ноктите ѝ са се сдобили с красив жълт маникюр, който се свързва само с едно – жаркото лятно слънце. В края на сезона всички искаме да задържим още малко топлите дни и правим всичко възможно, за да забавим темпото, с което септември се приближава към нас.

Идеята на Селена за изцяло жълт маникюр е великолепна, като той пасва чудесно на тоалетите както за оставащото лято, така и за ранната есен. Освен това е доказано, че има няколко лака, които наистина предизвикват по-добро настроение, като жълтото е един от тях.

Ако се чувствате малко тъжни, жълтите нюанси – особено мека и слънчева комбинация от жълто и оранжево – са идеалната доза щастие, от която се нуждаете. Цветът често се описва като носещ топлина, веселие и щастие. Според маникюристи, лакирането в жълто може да ви помогне да се почувствате по-оптимистични, енергични и готови да посрещнете деня.

Бачик запазва ноктите на Гомес квадратно-овални и със средна дължина. Формата е точно това, което си мислите – отчасти овална и отчасти квадратна. На снимката в близък план изпълнителката е вдигнала ръцете си на фона на дънков корсет – същото облекло, което виждаме в тийзъра на музикалния клип към песента Calm Down. Сингълът е на нигерийския изпълнител Rema, в който е включена и Селена, а премиерата беше на 26 август.

@selenagomez Calm Down is out Thursday at Midnight WAT/ 4 pm PT!! @badboyrema ♬ Calm Down - Rema

За да получите допълнителна доза серотонин, може да изберете кремав, бледожълт, матов или яркожълт нюанс за следващия си маникюр. Ноктите ви може да останат чисти като тези на Гомес, или пък да добавите към тях блясък или цветчета, за да бъде още по-лятно.

През цялата година маникюрите на Гомес неизменно се превръщаха във вдъхновение за стотици нейни фенове. Без определени дизайни, само красиви цветове, посветени на сезоните – бордо, розово, маслинено, а сега и успокояващо пастелножълто. Тя продължава да демонстрира, че семплите дизайни също заслужават внимание и понякога са по-добрият избор от нещо екстравагантно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари