IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Великолепна: Селена Гомес в прозрачна розова рокля на Versace

26 юли 2022 12 30

На партито за 30-ия си рожден ден

Getty Images

Getty Images

Селена Гомес изглежда бляскаво в прозрачната си розова рокля на партито за своя 30-и рожден ден. Певицата и актриса сподели снимки от юбилея си, който чества през изминалия уикенд в компанията на многобройните си приятели. Селена разкри най-бляскавата си визия от въпросния купон, в нова публикация в Instagram профила си.

В придружаващ пост звездата сподели и своята огромна „благодарност“ за трудните „уроци“ от 20-те ѝ години, които със сигурност ще я информират за следващото десетилетие.

На кадрите от рождения си ден Селена излъчва класа в ефектната рокля, която е украсена с набран розов тюл. Роклята има къси ръкави, малък шлейф, който пък е бродиран с розови мъниста и пайети. Гомес носи гарвановочерната си коса, вързана на висока опашка, която деликатно се разпръсква по раменете ѝ. На този фон изпъква безупречно гримираното ѝ лице и обеците ѝ – големи, бели халки.

Бляскавият тоалет на Селена е дело на модна къща Versace. Визията на изпълнителката е завършена с високи сребристи сандали, които се закопчават на глезените.

В дългия си пост по случай своя юбилей Селена пише: „Имах момент да наваксам. Въпреки че има толкова много думи за казване, просто ще оставя нещата така. Моите двадесет години бяха пътуване през добри, трудни и красиви моменти, които никога няма да забравя. Всеки от тях ме е оформил в човека, който съм днес“, обяснява тя.

„Аз съм човек, който все още се учи, но е по-сигурен какво има значение и какво иска от живота. Някой, който е благодарен за всеки един дар и всеки един урок по пътя. Искам да дам всичко от себе си, за да приема красивото и болезненото ден по ден и да оставя всичко това да ме превърне в най-доброто аз, което мога да бъда за себе си/другите/вас“, допълва Селена.

В скорошно интервю изпълнителката на хита The Heart Wants What It Wants разкри как се чувства от факта, че навършва 30 години. „Щастлива съм, че остарявам“, каза тя пред The Hollywood Reporter. „Откривам, че моята толерантност към всякакъв вид дискомфорт, обикновено неуважение или каквото и да е, вече не ме завладява.“

Родената в Тексас талантлива красавица, добави: „Моите емоции са мои и ми е позволено да ги чувствам, както искам.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари