IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – Селена Гомес е на ретро вълна

15 юли 2022 10 30

Различни тоалети всеки ден и всички те са от миналото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес има доста натоварено лято. Между популяризирането на новия сезон на сериала си Only Murders in the Building и изявите ѝ в различни магазини заради козметичната си линия Rare Beauty, звездата работи непрекъснато. Умората обаче по никакъв начин не се отразява на външния ѝ вид, който на всяко едно събитие е безупречен.

Гомес работи с дългогодишната си стилистка Кейт Йънг и заедно те са култивирали нова свежа визия за лятото, която е вдъхновена от 60-те години на миналия век. Дамите са се фокусирали особено много върху любовта на десетилетието към миниполите. Именно затова точно тази дреха присъства в почти всеки тоалет на Гомес, вдъхновявайки ни и ние да се запасим с нея.

Миналата седмица Селена се появи в Париж за събитие на Rare Beauty, облечена в тоалет от две части с шахматен принт. Марката беше Alaia, а комбинацията включваше къс топ и плисирана минипола, съчетани с бели заострени обувки и чанта във формата на сърце. Аксесоарите ѝ се състояха само от големи кръгли обеци, а косата ѝ беше стилно изправена, като бретонът беше зализан на една страна.

Изпълнителката сподели няколко снимки в социалните мрежи, хвалейки се колко добре си е прекарала в Париж. На първия кадър тя позира пред известен магазин за козметика, държейки долната част на полата си. След това я виждаме пред голям френски прозорец, от който се разкрива гледка към Националната академия по музика. Сградата е в типичния френски стил, украсена със злато и камък в цвят слонова кост.

„Добро утро от Франция“, написа Селена под снимките.

По-рано през деня тя беше забелязана да пазарува от Louis Vuitton в подходящ тоалет, който беше олицетворение на тенденцията „модерна баба“. Комплектът от Zara включваше синьо-зелена плисирана копринена туника с високо деколте, която беше комбинирана с подходящи панталони. Гомес завърши визията с бяла дамска чанта на Louis Vuitton и сандали на ток.

След Париж, Селена отлетя за Милано, носейки цялостен външен вид от Prada, състоящ се от изумрудена риза с копчета, комбинирана с раирана и плисирана минипола. Всичко това беше завършено с черни обувки на висок ток. Изпълнителката получава и бонус точки за това, че носи италианска марка в Италия и френска марка в Париж.

Модните изяви обаче не спряха дотук. След столиците на Италия и Франция, беше време да се посети и тази на Великобритания. В Лондон, Гомес продължи с темата от 60-те години с още един стилен тоалет. Тя присъства на парти за представяне на Rare Beauty, носейки жълта минирокля на Glemaud с квадратно деколте, допълнена с токчета и златни обеци.

Жълтата визия включваше дълги ръкави, които се разширяваха в краищата, напомняйки за диско модата от 60-те години. Заради ефирното си деколте, Селена избра да не слага огърлица, а вместо това заложи само и единствено на обеци, които бяха достатъчно допълнение към изискаността на роклята. Тя контрастира яркожълтото с лилав цвят на ноктите, който добави още един набор от нюанси към светлата палитра.

Роклята имаше своя славен момент пред тълпата от фенове, но истинският ѝ конкурент за внимание бяха обувките. Сандалите с каишки винаги са били чудесен избор за минироклите, но моделът на изпълнителката имаше толкова много различни слоеве, превръщайки го в единствена по рода си обувка. Токчетата се отличаваха с остър дизайн и каишки, преминаващи по цялата дължина на стъпалото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари