IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови прически – пълна промяна за Селена Гомес

30 май 2022 16 30

Певицата заложи на удължаване

БГНЕС

БГНЕС

Търсите ли идеи за нови прически? Ако ви е омръзнало да се подстригвате по един и същи начин, то трябва да се информирате за актуалните тенденции. За тях ще ви помогне Селена Гомес, която наскоро заложи на пълна промяна за своята коса.

В последните ѝ изяви видяхме Селена Гомес с вдигната на кок коса. Или с пусната – с дължина до раменете. Понякога тя бе права или с нежни къдрици. А бретонът ѝ стигаше малко под веждите. Но ето че тя също е от известните дами, прибегнали до нови прически.

Наскоро певицата публикува видео в TikTok. И именно там дебютира с нова визия, идеална за лято 2022.

Звездата заряза по-късата коса и най-вероятно е заложила на удължители. Освен това, цветът ѝ е една идея по-светъл от предишния. Кичурите ѝ са подрязани на три пласта, леко филирани. Освен това – бретонът е по-дълъг и тънък, почти влизащ в очите ѝ.

@selenagomez

Just pretend, right?

♬ not wrong UNEXPECTED - tlc

Въпросната прическа е сред актуалните за сезона. Дори и да не е идеално права, ако е естествено чуплива, тя също е на мода, съветват някои стилисти.

В следваща публикация звездата показа, че може и да разделя своя бретон на две части, с което да открие повече своето лице, което да гримира.

@selenagomez #TeamUSATryout ♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

Ето и още идеи за прически, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари