IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр: Хейли Бийбър със свежо предложение

8 септември 2022 10 30

Нов прочит на популярен дизайн от лятото

Снимки: БГНЕС/iStock

Снимки: БГНЕС/iStock

Колкото и да не ни се вярва, лятото е към своя край. Последните топли дни вече не са чак толкова топли, което ни напомня, че е време да пренаредим гардеробите и на преден план да извадим дългите ръкави и леките якета. С промяната в стила идва и промяната в цялостната визия, включително грим, грижа за кожата и маникюр.

Докато през лятото разчитахме на по-светли дизайни и рисунки по ноктите, сега е време да се насочим към есенна тематика с приглушени цветове и по-студени тонове. Това обаче не означава, че ноктите ни няма да бъдат красиви. Есента има своя чар, който не е за подценяване и може да послужи за множество вдъхновения за красота.

Последният пример идва от Хейли Бийбър, която взе тенденция от лятото и я пренесе в есента. Пионерката на ноктите в стил глазирана поничка продължава да създава свой прочит на маникюрните дизайни и да дава различни идеи на феновете си. По време на Met Gala тя се появи с перфектни нокти, които получиха не само огромно внимание, но се сдобиха и със свое наименование, начин на създаване, готови дизайни и милиони споменавания в социалните мрежи.

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall ??????? @zolaganzorigt ♬ original sound - jex

Сега, само няколко дни преди началото на есента, Бийбър показа нов прочит на ноктите „глазирана поничка“. Промяната е в цвета, за да може дизайнът да е подходящ за следващия сезон. Подобно на своите предшественици, тези нокти също притежават мечтания блясък, но този път основата е съставена от шоколадов нюанс, който заменя млечния или безцветния.

Във видео, публикувано в TikTok, Хейли показва новите си нокти, като те вече са видени от повече от 6 милиона души. „Знам, че сме уморени от постоянното сменяне на цветовете, но тези шоколадови глазирани нокти са чудесни за есента“, написа Бийбър под публикацията.

И докато мнозина по подразбиране биха избрали червено, подходящо за настъпването на по-хладните месеци, шоколадовите глазирани нокти са доста по-интересна алтернатива благодарение на приглушените си тонове и многоизмерния горен слой.

Визията на Хейли е създадена от знаменитата маникюристка Зола Ганзоригт, която използва светъл карамеленокафяв нюанс, комбиниран с опалов горен слой, за да постигне остъкленото покритие, което също добавя допълнително цветово измерение към основния нюанс. Така ноктите изглеждат почти златисти при определена светлина.

Потребителите в TikTok вече използваха новата тенденция. Сега е ваш ред.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари