IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр: 6 цвята, които винаги са на мода

26 септември 2022 10 30

Какво да поискате другият път, когато отивате в салона

Снимка: THIS IS ZUN, Pexels

Снимка: THIS IS ZUN, Pexels

Нокти с негативно пространство, карирани нокти, шипове, завъртулки! Колкото и да ги обичаме, е доста лесно да се претоварим, когато става въпрос за това какво е актуално и какво не. За наш късмет, има няколко универсални и неостаряващи цветове, които винаги са на мода и никога няма да направите грешка, ако ги изберете. 

Има няколко нюанс лак за нокти, които са издържали теста на времето, доказвайки се като вечни, независимо от ерата и сезоните. Въпреки че не виждаме едноцветни маникюри толкова често, обикновеният лак наистина може да промени визията и настроението ви. Независимо дали просто си правите лакирането у дома, или искате да се поглезите с посещение в салона, никога не може да сбъркате с нюансите, които сме изброили по-долу. 

Нов маникюр - шест цвята, които винаги са на мода

1. Червено

Този огнен цвят е идеален за носене буквално по всяко време на годината. Изглежда страхотно с всяко облекло и по никакъв начин не се конкурира с други цветове. Класическото червено е особено предпочитано покрай коледния сезон, но истината е, че то може да бъде включено както в есенния, така и в пролетния, и летния стил. Само трябва да намерите точния нюас за вас и сте готови да превземете света. 

2. Розово

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA BYRNES (@laura.byrnes)

Ако не сте почитатели на ярките и изразителни цветове, ви предлагаме да изпробвате почти прозрачно розово. Толкова деликатно, чисто розовото е фин, но елегантен цвят, който обединява всяка визия. Независимо дали сте в движение, или работите от вкъщи, поглеждането към този нюанс почти винаги ще докара усмивка върху лицето ви.

3. Кафяво

Вече сме в есенно настроение, така че е редно и ноктите ни да бъдат в тази гама. Кафявото се свързва с всичко в пейзажа около нас - от окапалите листа до голите клони на дърветата. Това е елегантен и класически тон, който пасва чудесно на всеки гардероб и стил, напомняйки ни, че постепенно трябва да се подготвим и за зимата. 

4. Синьо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rae Everyday (@raeannlangas)

Ако търсите нещо смело и привличащо вниманието, заложете на кобалтово синьо. Достатъчно изразително, че да говори само за себе си, то се свързва повече с лятото и морето, но от няколко години се превърна в универсален цвят за цялата година. Комбиниран с нещо златисто или светъл деним, маникюрът ще изпъкне и със сигурност ще се превърне в централна тема на следващото ви женско събиране.

5. Безцветно

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZEYNAB (@zey.ca)

Нюд цветовете са класически избор и то с причина. Има безброй възможности за персонализиране и се предлагат в блестящи, перлени, плътни или матови нюанси. 

6. Шампанско

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Това е като бижу, но за вашите нокти. Блестящият златен лак е не само супер забавен, но също така ви позволява да смесвате различни вариации, ако сте отегчени от плътен непрозрачен цвят. Със сигурност ще получите комплименти, когато сте със златни нокти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари