IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр: Джей Ло с идея за всички, които мразят оранжево и кафяво

19 октомври 2022 14 40

Поп иконата с ново вдъхновение

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Изборът на маникюр става все по-труден и по-труден заради множеството дизайни, които постоянно се появяват в социалните мрежи. Допреди две години имахме избор само в Instagram и Facebook, но сега на хоризонта се появи и TikTok, който още повече усложнява нещата. Оказва се, че наличието на множество идеи за маникюр не е такава благословия, колкото си мислехме.

Есенният маникюр обикновено се върти в цветовата гама на оранжевото и кафявото. Вдъхновението зад това са тиквите, характерни за Хелоуин, падналите листа и оголените клони, както и т. нар. „златен час“, в който слънцето залязва и на небето се образуват красиви оранжево-червени картини. Често можем да видим подобни цветови комбинации по ноктите на наши приятелки, а и по нашите собствени, но понякога искаме да се отличаваме от тълпата.

И така, какво да направим, ако вече не искаме оранжево и кафяво по ноктите си? Какви цветове да сложим, за да бъдем едновременно различни и в есенна тематика? Има ли популярен маникюр, който да не включва емблематичните за сезона цветове?

Дженифър Лопес прикова погледите с изцяло бял костюм

След сватбата: Дженифър Лопес иска деца от Бен Афлек?

Всички тези въпроси ни тормозеха до момента, в който на хоризонта се появи Тя. Всемогъщата Джей Ло, която винаги успява да ни привлече вниманието, дори и само с ръцете си. Последният пример за неспиращата ѝ сила са ноктите, които маникюристът Том Бачик успя да ѝ сътвори. Той, както винаги, създаде перфектния цвят за сезона, който се отличава от баналните и може лесно да бъде пресъздаден у дома.

Бачик оформи ноктите на Лопес в дълга, елегантна овална форма и ги лакира в неутрална, светла мока, която изглеждаше прекрасно до бежовите велурени панталони и подходящия пуловер на изпълнителката. Мока маникюрът също така осигури уникален контраст със зеления диамант, подарен от Бен Афлек за годежа им миналата година. Цветът напомня за онази вкусна и топла напитка, която те прегръща като уютен пуловер в студените сутрини преди началото на работния ден.

Мока маникюрът е поредната „вкусна“ колаборация между Лопес и Бачик. В началото на юни маникюристът подари на любимата си клиентка позлатени нокти, върху които изписа инициалите „J“ и „B“ за Дженифър и Бен. Разбира се, дизайнът беше в чест на възобновената романтика между Бенифър, които малко по-късно се ожениха на звездна церемония, продължила цели три дни. Говорейки за сватбения ден, Том Бачик отново беше отговорен за маникюра на булката, лакирайки ноктите в романтично гълъбовосиво.

Есента продължава, така че се надяваме, че ще видим още вдъхновяващи дизайни по ноктите от това звездно дуо.

За да научавате всичко важно от света на лайфстайла, модата и красотата, ни последвайте в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари