IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След сватбата: Дженифър Лопес иска деца от Бен Афлек?

31 август 2022 17 50

Актрисата може да се свърже със сурогатна майка

Снимка: БГНЕС

В мрежата се появиха слухове за възможната бременност на Дженифър Лопес. Говори се, че певицата планира да има дете от Бен Афлек, с когото наскоро узакониха връзката си.

Скоро след сватбата на звездите феновете започнаха да се чудят дали младоженците планират да попълнят семейството с нов член. Съпрузите не крият, че биха искали да имат съвместни деца. Възможно е двойката да използва услугите на сурогатна майка. По-рано певицата призна, че мечтае да има бебе и може би дори не едно, а две.

Влюбените организираха великолепна сватба, която продължи три дни. Събитието се състоя в имението на актьора в Джорджия, където се събраха и техните звездни приятели.

Двамата се познават от много време. Изпуснаха момента да са заедно преди години, но сега явно се опитват да наваксат пропуснатото. И двамата вече имат деца, но от различни бракове. Бен е баща на три деца от Дженифър Гарнър, а Дженифър има наследници от Марк Антъни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари