IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло и Бен Афлек отново в Европа за медения месец

25 август 2022 16 30

Двамата бяха засечени на вечери и пазар

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес и Бен Афлек заминаха за втори меден месец след втората си сватба в Джорджия.

Младоженците, които се венчаха в къщата на 50-годишния актьор миналия уикенд, избраха красивата Италия за своето любовно бягство. Двамата бяха забелязани на вечеря в исторически хотел край езерото Комо. Малко по-рано те използваха частна яхта, за да се разходят из езерото, като към тях се присъединиха единствено капитанът и неговият помощник.

53-годишната Лопес продължи традицията от сватбата, обличайки бяла овърсайз рокля с дълги ръкави. Тя допълни визията с бяла чанта и златни слънчеви очила. Съпругът ѝ избра синя риза с дълъг ръкав, комбинирана със светли дълги панталони и бели маратонки. Той също така носеше златна гривна.

Свидетел казва пред списание People, че Бен и Джен са били погълнати един от друг по време на вечерята в ресторанта. „Изглеждаше, че се наслаждават на вечерта, пристигайки много рано и си тръгнаха почти на затваряне“, допълва източникът. Друг пък похвали звездите, че се държали много мило с феновете си, като не отказвали снимки и селфита.

В сряда влюбените се насочили към крайбрежния град Менанджо. „Те се редяха на опашка за сладолед, като всички останали, и се скитаха по магазините. Държаха се нормално, макар че покрай тях имаше бодигардове“, казва източникът. Според него, в началото местните и останалите туристи дори не разбрали че сред тях се разхождат знаменитости.

За пазаруването в Менанджо, Джей Ло е сменила бялата си рокля, обличайки летен жълт дизайн с къси ръкави. Собственикът на един от магазините дори е успял да се снима с двойката, като публикува снимката в социалните мрежи, пишейки „Неочаквани клиенти“. Лопес допълни тоалета си с кафяви авиаторски очила, а в едната ръка здраво стиска италианския сладолед.

Бен Афлек също участва във фотосесията, но изглеждаше малко по-уморен от съпругата си. Облечен в пясъчнокафява риза, актьорът прегърна както певицата, така и всеки от служителите, докато едва се усмихваше към камерата.

Езерото Комо е популярна лятна дестинация за звездите, включително за Джон Леджънд и Криси Тейгън, Мадона, Стинг. Джордж Клуни пък притежава вила на брега на езерото, където често си почива заедно със съпругата си Амал и двете им деца.

Това е вторият път за тази година, в който Бен и Джен посещават Европа.

След изненадващата си сватба в Лас Вегас миналия месец, двамата се насладиха на романтична почивка в Париж. След излитането си от Невада на 21 юли, те бяха заснети във френската столица и дори се появиха снимки, на които се целуват и прегръщат на пейка в парка. „Двамата бяха като тийнейджъри... много мили и нежни един към друг“, каза тогава източник пред списание People.

По това време обаче Лопес и Афлек бяха придружени от децата си. Двете семейства посетиха исторически забележителности и няколко музея, включително Лувъра и Орсе.

След това Джей Ло трябваше да пътува до Капри, където участва в благотворителната гала на УНИЦЕФ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари