IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек замина с Мат Деймън, вместо на меден месец с Дженифър Лопес

24 август 2022 09 00

Двамата са дългогодишни приятели

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Бен Афлек и Мат Деймън са се качили на частен самолет на летището в Джорджия, заедно с трите деца на Афлек – Виолет, Серафина и Самуел.

Вече жененият за Дженифър Лопес Афлек е изглеждал доста изморен, с пусната брада, след тридневното сватбено тържество с Дженифър Лопес. Актьорът се е качил на самолет с Мат Деймън и неговата съпруга.

Самата Дженифър Лопес е била в колата, с която е пристигнал на летището Бен Афлек, но не се е присъединила към групата за пътуването.

Бившата жена на Бен Афлек, Дженифър Гарнър, не е присъствала на сватбата заради „конфликт в графика“, а брат му, Кейси Афлек, който също не успя да присъства на сватбата, заради семейни ангажименти.

Джей Ло и Афлек обмениха сватбени обети за втори път тази събота, след като преди това сключиха брак в Лас Вегас. Церемонията се състоя в имението на Афлек, а сред гостите бяха много знаменитости от Холивуд.

Кейси Афлек не присъства на събитието заради семеен ангажимент – трябвало да заведе сина си на тренировка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари