IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден маникюр: Джей Ло добави инициалите на Бен Афлек

1 юни 2022 14 30

Ноктите ѝ са в тон с годежния пръстен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовта на Дженифър Лопес към Бен Афлек е безкрайна и дори вече има своето място в тенденциите за маникюр.

Преди ден, известният маникюрист Том Бачик, който работи с множество звездни дами, сподели снимка на ноктите на изпълнителката. Маникюрът включваше златен дизайн и буквите „B“ за Бен и „J“ за Дженифър. Те бяха поставени върху безимения пръст на Лопес, точно над годежния ѝ пръстен. На средния пък Бачик залепи златно сърце, за да бъде ясно, че между Бен и Джен има само и единствено любов.

„Ако знаеш... знаеш. Джен и Бен завинаги“, написа Том под снимката. Това беше достатъчно, за да накара феновете да изпаднат в екстаз и да изпълнят коментарите с множество съобщения. Много от тях посочиха, че това е пример за истинска любов, която този път ще издържи на времето и трудностите, които славата носи. Други пък не пропуснаха да отбележат, че маникюрът е едновременно семпъл и красив, точно по вкуса на Джей Ло.

Ноктите на изпълнителката са със средна дължина, като основата им е безцветна. Освен безимения и средния, върху другите пръсти няма нищо изписано или нарисувано. Най-важното е, че дизайнът пасва идеално на зеления диамантен пръстен на Джей Ло, подарен ѝ от любимия преди два месеца.

През април музикалната суперзвезда разкри малко повече за значението на бижуто, публикувайки клип в сайта си On the JLo. „Винаги съм казвала, че зеленото е късметлийският ми цвят. Може би помните една емблематична зелена рокля?“, каза тя, намеквайки за роклята на Versace, която носи на наградите „Грами“ през 2000 година. Допълни, че повечето щастливи моменти в живота ѝ включват зеления цвят.

Маникюрът на Лопес обаче не е единственото нещо, с което тя е показвала любовта си към Афлек. През август 2021 година, тя беше забелязана да носи колие с надпис „Бен“. Оказва се, че бижуто е било подарък именно от годеника ѝ, който участва дейно в процеса на създаването му.

Джей Ло носи специалната огърлица на няколко снимки в Instagram, които публикува за 52-ия си рожден ден. Тогава тя официално потвърди за събирането си с Бен, след като включи кадър, на който двамата споделят страстна целувка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари