IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линейка, звездни гости и дизайнерска рокля – Бен и Джен отново женени

22 август 2022 12 30

Двамата си казаха „Да“ за втори път в Джорджия

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес и Бен Афлек очевидно имаха нужда от още една сватбена церемония, за да затвърдят любовта си пред семейство и приятели.

Двамата се врекоха във вечна вярност за втори път, този път в Джорджия, само месец след сватбата им в Лас Вегас. На тази церемония обаче присъстваха всички важни за младоженците хора, включително семействата им, приятелите и близките. Разбира се, сред гостите имаше и известни имена, като Мат Деймън, режисьорът Кевин Смит, актьорът Джейсън Мюис и най-известният агент в Холивуд Патрик Уайтсел.

Според източник, 50-годишният Афлек и 53-годишната Лопес са организирали незабравим уикенд, който включвал парти преди самата церемония, както и последващо празненство. Така цялото събитие е продължило три дни, започвайки от петък и приключвайки в неделя. Близък до двойката допълва, че булката е била много развълнувана, като децата също са имали специални роли в церемонията и цялостното плануване на уикенда.

След като започнаха първоначално да излизат през 2002 година, Бен и Джен се разделят две години по-късно. По това време те бяха сгодени, като отменят септемврийската си сватба само ден преди официалната церемония. Няколко месеца по-късно, двамата обявяват пред света, че се разделят. Поемайки по различни пътища, те създават отделни семейства, като Лопес ражда близнаците Еме и Макс от Марк Антъни, а Афлек става баща на три деца – Самюел, Вайълет и Серафина – които са плод на брака му с Дженифър Гарнър.

Въпреки различните любовни истории, съдбата отново събира Афлек и Лопес през април миналата година. Двамата обявиха годежа си година по-късно. Женят се на интимна церемония в Лас Вегас миналия месец, изненадвайки всички с новината.

Инцидент беляза церемонията

Сватбеният уикенд обаче не започна по най-добрия начин за семействата на Бен и Джен.

На 19 август е била извикана линейка в къщата на Афлек. Малко по-късно се вижда как актьорът и съпругата му се качват в автомобил и следват този на Спешна помощ. По първоначална информация се смяташе, че дете е наранило ръката си по време на игра в имота, но по-късно бяха публикувани снимки, на които се вижда, че майката на Бен – Ан Болд – е изкарана от болницата в инвалидна количка.

Според Daily Mail, именно Болд е била хоспитализирана. Изданието посочва, че Афлек е намерил майка си с дълбока рана на крака, получена след падане. Актьорът веднага повикал линейка, която е откарала пострадалата в болница. Там са ѝ направени няколко шева, които не попречили на плановете за сватбата.

Звездните гости

Като едни от най-известните имена в респективните си кариери, Бен и Джен идват и с много известни приятели. И докато първата церемония в Лас Вегас беше само за влюбените, то тази в Джорджия беше посетена от няколко познати на света имена.

Най-добрият приятел на Афлек – Мат Деймън пристигна заедно със съпругата си Лусиана Баросо още в петък. Актьорът носеше шапка с козирка, черна риза с къс ръкав, бяла тениска и бежови панталони. Съпругата му изглеждаше малко по-елегантно, облечена в изцяло бял гащеризон, допълнен със златни бижута и слънчеви очила.

„Познавам го от години, двамата израснахме заедно. Бяхме влюбени в едно и също нещо – актьорството и изкуството да създаваш филми. Мисля, че се зареждахме от другия“, казва Мат Деймън. Той и Афлек работят заедно по „Добрият Уил Хънтинг“, печелейки и „Оскар“.

Режисьорът Кевин Смит също пристигна със съпругата си Дженифър. Авторът и водещ на подкаст Джей Шети беше избран за водещ на церемонията. Агентът на Афлек – Патрик Уайтсел също беше поканен заедно със съпругата си Пиа.

Според източници, гостите са били помолени да носят само бели дрехи. Това се вижда и от публикация на Кевин Смит в социалните мрежи. На снимка, публикувана от режисьора в Туитър, се вижда, че той, съпругата му, актьорът Джейсън Мюес и съпругата му Джордан Монсанто позират пред цветна стена. Всички те носят различни бели тоалети, като двете дами са в рокли, а Смит е с къси панталони, бяла риза, елече и сако в кремав цвят.

Единственият липсващ от церемонията беше братът на Бен – Кейси Афлек. Според източник, той не е успял да дойде заради родителски задължения у дома.

Мечтаната булчинска рокля

Дженифър Лопес рядко разочарова с избора си на тоалет, а сватбата ѝ не беше изключение.

53-годишната изпълнителка избра екипа на Ralph Lauren за създаването на рокля за втората си сватба с Бен Афлек. Дизайнът, който привлякъл погледите на всички, се отличава с обемни ръкави, отворен гръб и намачкан шлейф. Лопес завърши прекрасния си булчински стил с драматичен дълъг воал, добавяйки още по-царствено излъчване към външния си вид.

От своя страна, Афлек спази темата на сватбата, обличайки бяло сако с черни панталони и класическа папийонка.

Домашен уют

Сватбената церемония се състоя в дома на Афлек, който включва три къщи, достъп до река и пристанище за яхти. Подготовката за голямото тържество включваше шатра с бели столове, поставени за гостите, заобиколени от зеленина и бели цветя, изцяло бяло пиано, елегантни маси, разположени на брега на реката, и платформа за фойерверки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари