IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Родригес за времето с Джей Ло: Прекарахме страхотно

16 юли 2022 18 00

Той не съжалява за връзката си с певицата

БГНЕС

БГНЕС

Алекс Родригес не съжалява за времето, прекарано с Джей Ло. Това призна бившият на латино дивата. В интервю за Марта Стюарт, той си спомни за хубавите моменти от връзката им.

„Прекарахме страхотно“. С тези думи бившият бейзболист обобщи отношенията си с Лопес, след като двамата не стигнаха до венчило и се разделиха.

„Ето какво ще ви кажа за Дженифър, казах го и на някои от моите колеги тук онзи ден, че тя е най-талантливото човешко същество, около което някога съм бил“, обясни 46-годишният мъж.

По думите на А-Род, както някои му казват, Джей Ло е много трудолюбива и това ѝ се отплаща, защото се радва на любовта на своите фенове.

„... И мисля, че тя е най-великият изпълнител, на живо, в света днес“, добавя той.

Алекс Родригес остава с положителни чувства към певицата

„Вижте, прекарахме страхотно... По-важното е, че винаги поставяме децата в центъра на всичко, което правим“, продължава спортистът, който живееше заедно с наследниците на изпълнителката. И понякога при тях отсядаха неговите две дъщери.

По думите на Родригес, възможността да отглежда децата си е „най-големият подарък“. Той е горд татко на 17-годишната Наташа и 14-годишната Ела. Двете момичета, майката на които е бившата му Синтия Скъртис, се сближиха доста с близнаците на Джей Ло, които са на 14.

Според твърденията на спортиста, макар отдавна да не е с латино дивата, и двамата желаят най-доброто за другия и за децата си.

Бившият на Джей Ло вече не е сам

Родригес и Лопес започнаха да излизат през февруари 2017 г. Четири години по-късно и след предложение за брак от негова страна, двамата развалиха годежа. И въпреки опитите да запазят връзката си, се разделиха.

След като Дженифър се върна в обятията на Бен Афлек, с когото за малко да вдигне сватба преди години, тя афишира връзката си и не се криеше от папараците. За разлика от Алекс, който реши да не показва повече личния си живот пред камерите.

Дълго време Родригес нямаше приятелка, но отскоро отново е влюбен. Според американски медии, два месеца след като Джей Ло се сгодила, той започнал да излиза с Катрин Паджет. Блондинката е на 25 и наскоро бе заедно с него на почивка в Италия.

От началото на романса до момента, красавицата е споделила само една обща снимка с Родригес в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари