IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло представи детето си Еме с полово неутрални определения

20 юни 2022 14 30

На сцената изпълнителката използва местоименията те/тях

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дуетът Дженифър Лопес и Еме Мюниц отново се качиха на сцената.

52-годишната изпълнителка взе едната половина от 14-годишните си близнаци, за да изпълнят песента A Thousand Years на Кристиан Пери по време на шестата ежегодна гала Dance Foundation's Blue Diamond в Лос Анджелис. Публиката беше зарадвана с повторение на изпълнението от Super Bowl в началото на 2020 година, когато Еме се качи на сцената заедно с майка си и цял отбор деца. Тогава дуетът изпълни песента Let's Get Loud.

Интересното в Лос Анджелис обаче не спира дотук. Преди Еме да излезе с микрофон в ръка, Джей Ло представи детето си по изненадващ за публиката начин. Тя използва местоименията те/тях вместо тя/нея. Това накара много хора в социалните мрежи да помислят, че по този начин Лопес показва на света, че Еме вече се приема и определя като небинарна и не се подчинява на половете.

@christinathesupermom Jennifer Lopez JLO surprises audience at at the Blue Diamond Gala by the Dodgers foundation. Excuse shaky camera at end I was in shock myself.#jlo #jenniferlopez #jloandemme #dodgersfoundation #bluediamondball #jlosurpriseguest #tmz #jloperformance ♬ original sound - ChristinaTheSupermom

„Това е много важен момент. Те са много, много заети. Резервирани. И скъпи. Струваше ми доста, за да ги докарам тук. Но си струва всяко едно пени, защото са любимият ми дуетен партньор в целия свят. Така че, ако ми помогнете“, казва Лопес от сцената, преди да представи Еме на публиката. Видеа от момента бяха споделени в социалните мрежи заедно с множество поздравления към Джей Ло както за изпълнението, така и за начина, по който представи детето си.

На сцената Лопес носеше роба дълга до пода, украсена с пера, която подхождаше на нейния светлосин сутиен и панталон. Еме избра големи шорти и риза с копчета в яркорозов цвят, които съчета с тъмна шапка. Дуетът също така изпълни и песента Born in the U.S.A на Брус Спрингстийн.

@christinathesupermom #jlo #dodgersfoundation #jenniferlopez #emmemuniz #bluediamondgala #jloandemme ♬ original sound - ChristinaTheSupermom

Това не е първият път, в който Мюниц пее заедно с майка си на публично място. Документалният филм Halftime, който може да бъде гледан в Netflix, показва разногласията, които Лопес е имала с Националната футболна лига на САЩ относно решението ѝ да постави клетки на сцената по време на почивката на Super Bowl през 2020 година.

„Напуснахме репетицията и видях, че всички се суетят и не знаех защо. Получих обаждане от мениджъра си Бени Медина и той ми каза, че Футболната лига иска да премахне клетките“, казва Джей Ло. Все пак тя отстоява желанието си и клетките се качват на сцената.

Специален поздрав за Бен Афлек

По случай Деня на бащата, Лопес не забрави да поздрави най-важния мъж в живота си – Бен Афлек. Тя публикува видеомонтаж, съдържащ мили моменти, споделени между двамата. В него се виждат кадри от официални събития, като филмовия фестивал във Венеция и Met Gala, както и по-интимни ситуации, запечатани от самата Лопес.

„Това е най-хубавото време от живота ми. Обичам кариерата си, но нищо не ми доставя по-голямо удоволствие от това да мога да създам семейство с човек, когото дълбоко обичам и който е също толкова отдаден на семейството и любовта, колкото съм аз. Чувствам се много благословена“, казва изпълнителката във видеото.

Джей Ло и Бен Афлек се сгодиха в началото на април тази година. Двамата засега не бързат със сватбата, но ще започнат да живеят заедно в Лос Анджелис, като Еме и Макс вече усилено търсят своето ново училище. Досега семейството на Лопес се намираше в Маями, но преместването се налага, за да може Афлек да е по-близо до трите си деца, които споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Той е баща на две дъщери – Вайълет и Серафина, и син Самюел.

Актьорът взима участие и във филма Halftime, появяващ се на екран, когато Джей Ло обяснява как е трябвало да се справя с множеството критики през годините. „Веднъж я попитах дали всичко това не я притеснява, а тя ми отговори, че го е очаквала“, казва Афлек. Думите му са насочени към постоянния интерес, който годеницата му предизвиква с всяка поява независимо дали е на червения килим или в магазина.

Филмът Halftime вече може да се гледа в Netflix.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Отвратителна сатанистка сввиння с урродливо третополово адово изчадийце
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жена ( преди 1 година )
Пълна отврат!Тая какво ли не направи, да стане известна.Сега пробутва щерка си навсякъде и за да е по-интересно и да угоди на някои хора я обяви и за незнам-какво си.Можеше да каже, че е и извънземна.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар