IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Това е нейната сцена – Дженифър Лопес на червения килим

13 юни 2022 16 30

Изпълнителката отново с безупречен стил

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес може цял живот да е представяна като певица, но всъщност нейната сцена е всяко едно място, на което се появи.

Талантливата звезда, чиято кариера се разпростря далеч над музиката, отново прикова погледите към себе си. Тя присъства на филмовия фестивал „Трайбека“, където направи премиера на филма си „Полувреме“. Лентата е документална и разказва за емоциите и проблемите, през които Лопес преминава по време на подготовката за полувремето на Супербол и самото изпълнение, в което си партнираше с Шакира.

Преди да накара зрителите да вперят поглед в големия екран, Джей Ло прикова вниманието им с поредния си безупречен тоалет. Изпълнителката сътвори най-добрия изключителен визуален ефект, като беше едновременно гола и облечена. Роклята ѝ беше определена от модните критици като „оксиморон“ и бързо се изкачи в класацията за най-добрите ѝ тоалети през годините.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Кадифената рокля на Том Форд се отличаваше със стратегически поставени прозрачни участъци от двете страни, през гърдите и ханша, както и по ръцете. Дизайнът обаче включваше и консервативни елементи, като високо деколте, дълги ръкави и дължина до пода.

Джей Ло съчета елегантната рокля с подходящ черен кадифен клъч, масивни крушовидни диамантени обеци и блестящи токчета на платформа. За допълнителен блясък, тя носеше косата си в полувдигната, полупусната прическа, допълвайки я с опушено око и лъскави устни.

По-късно вечерта звездата безпроблемно премина в шикозен изцяло бял костюм за афтърпартито. Облечена в стилната противоположност на външния си вид на червения килим, Лопес комбинира широки панталони с огромен двуреден блейзър и бял потник с V-образно деколте. Бляскавите токчета бяха сменени със сребърен чифт, но останалата част от външния ѝ вид изглеждаше почти същата.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

„Полувреме“, който ще направи премиерата си в Netflix на 14 юни, се фокусира върху дългогодишната кариера на Лопес в музикалната индустрия, като основният поглед е насочен към полувремето по време на Супербол.

„Филмът служи като начало на втората половина от живота на Лопес, тъй като тя разкрива своята еволюция като латиноамериканка, майка и артист, взимайки кариерата си в свой ръце и използвайки гласа си за по-висши цели“, споделят от фестивала в Ню Йорк.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Трейлърът на филма подчертава няколко от борбите, през които Джей Ло е трябвало да премине през цялата си кариера, включително да бъде вземана сериозно като артист в Холивуд и оценката, която е получила от обществеността и медиите в началото. Лопес си спомня, че е била наричана „дива“ и “серийна булка“ и казва, че за момент наистина е повярвала на тези думи.

Тя също така разкрива, че се е борила с ниското си самочувствие. „Трябваше наистина да разбера коя съм и да вярвам в това, а не в нещо друго“, казва звездата в клипа.

Заедно с някои от по-трудните моменти, филмът хвърля светлина и върху успехите на Лопес, включително представянето ѝ по време на Супербол през 2020 година заедно с Шакира. Зрителите ще видят и някои интимни моменти с 14-годишните ѝ близнаци Еме и Макс, както и част от връзката ѝ с Бен Афлек.

„Не правя това за награди. Не, правя това, за да се свържа с хората и да ги накарам да чувстват емоции, защото по този начин и аз усещам емоция“, казва Джей Ло за кариерата си.

Halftime, в превод „Полувреме“, ще излезе в Netflix на 14 юни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари