IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек и Дженифър Лопес продължават усилено да търсят общ дом

3 май 2022 10 50

Ето в кои райони искат да си вземат жилище

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес и Бен Афлек изглеждат по-щастливи от всякога. След като стана ясно, че са сгодени, звездната двойка не спира да търси дом, в който да заживее заедно. Знаменитостите разшириха географските райони за търсене на уютно местенце като се насочиха и към районите на Бел Еър и Бевърли Хилс.

Влюбените обмислят да разгледат престижните Hidden Hills близо до Лос Анджелис и град Калабасас. Между другото, някога Джей Ло вече живееше именно там, но продаде имота през 2017 г.

Двойката всъщност търси жилище от доста време, почти веднага след като обявиха събирането си през май 2021 г. Възродената връзка между Лопес и Афлек искрено изненада феновете им, които с интерес следяха предишните им връзки на Афлек с Ана де Армас, а на Лопес с Алекс Родригес.

През март тази година двойката неочаквано реши да се откаже от покупката на скъпо имение в Бел Еър. След това Дженифър и Бен започнаха да обмислят два нови варианта за къщи – за 64 и 72 милиона долара в същия район. Но дори и там намериха кусури, които не ги устройваха.

Явно претенциите са големи, но все пак двамата искат да заживеят там с децата си. Афлек има три от бившата си съпруга Дженифър Гарнър, а Лопес е майка на близнаци от брака ѝ с Марк Антъни.

20 години след първия им годеж и прекратяването на брака им Бен Афлек и Дженифър Лопес отново са сгодени. Щастливата новина беше обявена по-рано този месец.

За това второ предложение актьорът от филмите „Батман“ или „Пърл Харбър“ е видял нещата в голям мащаб, като предложи на спътницата си голям годежен пръстен със зелен камък – щастливият цвят на Джей Ло. Певицата разбира се се похвали с подаръка в социалните мрежи и сподели за чудесната изненада.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари