IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Родригес влюбен – 2 месеца след годежа на Джей Ло

15 юни 2022 11 00

Бизнесменът вече не крие гаджето си

БГНЕС

БГНЕС

Алекс Родригес се е влюбил и започнал нова връзка близо 2 месеца след годежа на Джей Ло с Бен Афлек. Но заради медийния интерес около раздялата му с латино дивата, предпочел да пази всичко в тайна. И така до днес, когато бе забелязан да целува русокоска по време на мач.

В края на май бизнесменът бе заснет на мач на Националната баскетболна лига в Маями, Флорида. Там му правеше компания Катрин Паджет. И макар той да се държеше дистанцирано, нейното поведение показа на папараците, че двамата не са просто приятели. Малко повече от седмица след това те бяха уловени да се целуват, при това в чужбина.

Алекс Родригес и новата на почивка в Италия

Вече няма съмнение, че бившият на Дженифър Лопес излиза с 25-годишната блондинка. Именно с нея е хванат в крачка по време на парти на остров Капри.

Двойката се забавлявала в местно заведение, като Родригес дори свирел на тамбура и перкусий.

Докато танцували, блондинката целунала Алекс на няколко пъти, което е запечатано на снимка.

Нещата между двамата се задълбочават

Оказва се, че новата приятелка на бизнесмена вече се е запознала с дъщерите му, които бяха доста близки с Дженифър Лопес. Трите са били с него на остров Капри.

По-рано влюбените гълъбчета присъстваха на няколко баскетболни мача. Това накара феновете да вярват, че Род най-сетне е отворил нова страница.

В своя профил в Instagram красавицата сподели няколко снимки от почивката. На тях тя е с общи приятели на яхта. И на един от кадрите се вижда, че Родригес я е прегърнал (макар двамата да са в гръб).

Катрин Паджет е нутриционист, фитнес инструктор и модел от Далас, Тексас. В последните години се занимава активно с изготвянето на режими.
Нещата между двамата са станали по-сериозни едва в края на май.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари