IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на спекулациите – Алекс Родригес е обвързан

7 юни 2022 14 50

Той и Катрин Паджет отново на мач

БГНЕС

БГНЕС

Алекс Родригес е обвързан. След като няколко месеца наред го свързваха с различни красавици, бившият на Джей Ло сложи край на спекулациите. Известният бейзболист и русокосата му приятелка бяха забелязани по време на мач на НБА. И според папараците, двамата били доста близки.

Оказва се, че жената, с която спортистът бе на среща на Грийн Бей Пакърс в края на януари, е същата, с която е заснет и преди броени дни. Тя се казва Катрин Паджет и за разлика от него не се притеснявала да се доближава до него пред камерите.

Според източник на Page Six, блондинката е фитнес модел, който вече не иска да се крие и определено си пада по Родригес.

Фотограф на Getty е уловил важен момент от разговора между двамата. Видимо Катрин се смее и е наклонила глава към Алекс. От своя страна той е скръстил ръце пред себе си, което е знак, че има някакви резерви и все още не е готов да я представи официално.

Междувременно моделът сподели две снимки на своя секси тоалет в бяло. А нейните последователи предположиха, че снимките са за спортиста.

Алекс Родригес харесва спортната фигура на Катрин

Подобно на Джей Ло, която не спираше да тренира във фитнеса, бившият ѝ годеник излиза с жена с доста атлетична фигура. Само че тя е доста по-млада от латино дивата – на 25.

След като Паджет сподели снимки от събитието, на което е заснета с по-възрастния от нея Родригес, тя получи няколко емотиконки от него като коментар. С тях той показа, че не му е безразлична.

Мина малко повече от месец и половина, откакто спортистът бе хванат в крачка - да кара червеното си порше, в което се возеше русокосата красавица. Малко след това пък New York Post публикува снимки на общата им тренировка.

По-рано се твърдеше, че Родригес има вземане-даване с бившия модел Кели Бенсаймън. След това обаче тя се опита да опровергае това твърдение, като изтъкна, че отношенията им били само работни.

Джей Ло си спомни за миналото

„Благодаря на всички, които ме излъгаха и разбиха сърцето ми“, сподели междувременно Дженифър Лопес, която за малко да мине под венчило с бившия бейзболист. Сега тя е сгодена за Бен Афлек, но явно още не е забравила миналото.

Получавайки статуетката Generation на тазгодишните награди на MTV, латино изпълнителката сякаш се обърна към Алекс Родригес, посочвайки, че онова между тях не е било чувства, а измама.

„Искам да благодаря на истинската любов и на начина, по който се залъгвах, защото точно така успях да порасна“, каза още тя и няма начин нейните думи да не са стигнали до мъжа, с който тя отглеждаше заедно децата си.

Бен и

БГНЕС

Сега Джей Ло не спира да демонстрира колко щастлива е с Бен Афлек. Но това не може по никакъв начин да накара Алекс Родригес да направи същото. Този път той е решил да пази личния си живот в тайна, или поне това, което може.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари