IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фризьорът на Джей Ло разказа за нейната сватбена прическа

22 юли 2022 14 30

Певицата се довери на Крис Апълтън за големия ден

БГНЕС

БГНЕС

Джей Ло и Бен Афлек вече са семейство. Двамата сключиха брак в Лас Вегас и всички говорят за тяхната сватба, след която сигурно ще има по-голяма. По повод естествената визия на певицата за големия ден, нейният фризьор не се стърпя и сподели ексклузивно видео, направено минути преди тя да стане г-жа Афлек. 

Крис Апълтън, който неведнъж се грижи за прическата на латино дивата, е направил чудесни небрежни къдрици за сватбата Бенифър. След като тя бе обявена официално, той качи свой клип в Instagram. И написа, че за него е било чест да бъде до нея. 

Мъжът, който има много известни дами за клиентки, направи прическата на изпълнителката за сцената на Super Bowl през 2020 г. И именно обемните й къдрици от тогава, повтори за деня, в който тя ще каже „ДА“.  

Апълтън потвърждава, че Дженифър Лопес сама се е гримирала, докато той оформял нейната копринена грива. 

Сватбена прическа - Джей Ло избира естествената визия 

Фризьорът е заснел как неговата клиентка позира пред камерата със сватбената рокля и току що направената й коса. По думите му, тя поискала  „вечна“ прическа или нещо, което не изисква кой знае какво стилизиране и допълва нейното естествено излчъване. 

Може да се каже, че половината къдрици са направени нагоре, а другите - надолу. „Смятахме, че косата й не трябва да бъде прекалено изпипана“, казва Апълтън пред списание Vogue. И продължава, че прибрал предната част на косата назад, от двете страни. Така искал да открие повече лицето на Лопес и същевременно остави илюзорния ефект, че цялата й коса е пусната.

„Техниката беше изцяло за получаване на великолепен, луксозен завършек на косата. Исках леко, развяващо се усещане – когато тя ходи, косата да подскача“, казва още Крис за сватбената прическа. 

След класическото издухване със сешоар, фризьорът използвал специална маша, с която да направи по-естествени къдрици. После нанесъл спрей против влага, малко блясък и лак за коса, за да ги фиксира добре. 

Крис Апълтън потвърждава, че между Джен и Бен има силни чувства 

„Беше толкова невероятен ден и за мен беше чест да бъда част от него“, обяснява още стилистът. 

Фризьорът добре познава звездата и е категоричен, че тя обича с цялото си сърце Бен Афлек. И като всяка жена, се вълнувала за големия ден. 

„Бяхме като две деца, които се подготвят и си играят да се обличат“, завършва Апълтън. 

Иначе, Дженифър не минала и без тематичен маникюр, за който се погрижил Том Бачик. А стилистът Роб Зангари й помогнал да избере роклите си за сватбения ден.

„Честито влюбени птички!!! Любовта винаги побеждава. Обичаме ви!!“, сподели маникюристът, качвайки сватбено селфи на Бенифър в своя профил в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари