IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 20 години чакане: Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха

18 юли 2022 08 30

Двамата си казаха „Да“ в Лас Вегас

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Представяме ви Дженифър и Бен Афлек!

След 20 години чакане, няколко други връзки и бракове зад гърба си, раждането на съответно две и три деца, Дженифър Лопес и Бен Афлек са женени. Двамата са си казали заветното „Да“ на изненадваща малка церемония в Лас Вегас и вече официално са семейство. Изпълнителката дори е приела фамилията на актьора, а в социалните мрежи се появи и документът, който доказва щастливата новина.

Известната двойка се сгоди през април 2022 година, след като развалиха първия си годеж през септември 2003 година. Според източник, Бен и Джен са искали просто да се оженят, като не ги е интересувала голямата церемония. Двамата са избрали датата 16 юли, а мястото е било Little White Chapel в Лас Вегас. Малко след щастливия момент, Джей Ло се похвали в бюлетина си On the JLo, че отново е омъжена жена.

„Направихме го. Любовта е красива. Любовта е мила. И оказва се, любовта е търпелива... Снощи отлетяхме за Вегас, изчакахме на опашка за брачното си свидетелство с още четири други двойки, всяка от които измина същия път до обредната зала“, пише Лопес в сайта си. Допълва, че зад нея и Афлек са седели двама мъже, които също са искали да се врекат във вечна вярност. Другата двойка пък са били млади мъж и жена, които са се венчали на втория рожден ден на дъщеря си.

Джей Ло споделя още, че за малко да изпуснат работното време на залата, но организаторите са изчакали всички да се оженят и чак тогава да затворят. Те дори са успели да си направят няколко снимки в известния розов Кадилак, който е бил каран от самия Елвис Пресли. Изпълнителката се пошегува, че ако са искали Кралят на рокендрола да пее на сватбата, е трябвало да платят още малко.

За церемонията Лопес е носила две рокли, които е извадила от личния си гардероб, като едната е била със сантиментално значение за булката. Тя допълва, че моделът е от стар филм, а към него е добавила и яке от гардероба на Бен.

„Тази рокля я имам от години и съм я запазила толкова дълго време, а сега я нося на сватбения си ден“, разкрива изпълнителката, показвайки семпла бяла рокля с високо деколте. Фризьорът ѝ Крис Апълтон също публикува видео, в което разкрива какви са били последните щрихи по визията на Лопес преди сватбата. Част от косата ѝ е хваната с шнола, а останалата се спуска свободно по раменете, завършвайки с меки къдрици.

Лопес след това се преоблича в дизайнерска рокля на Zuhair Murad с дълги ръкави и паднало рамо. Дизайнът е от лятната колекция за 2023 година и се отличава с корсет, шлейф с рибена опашка и подходящ воал.

„Казахме си обетите в малка църква и си дадохме пръстените, които ще носим до края на живота си. В края на краищата, това беше най-добрата сватба, която можехме да имаме. Тази, за която мечтахме от дълго време и тази, която стана реалност най-накрая“, пише още Лопес в съобщението си пред света.

Що се отнася до младоженеца, той избра да се комбинира с любимата си, носейки бяло. Афлек сподели видео от тоалетната на църквата, която нарече своята сватбена пробна, показвайки че е облякъл бяло сако, черна папийонка и черни панталони.

„Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение в брака, е другият човек, и ние си обещахме да обичаме, да се грижим, да разбираме, да бъдем търпеливи, обичащи и добри един към друг. Казахме си това. И още много други неща. Най-хубавата вечер в живота ни“, пише булката. Тя допълни, че семейството им вече се състои от пет прекрасни деца и живот, който очакват с нетърпение.

Съветът ѝ към феновете беше да изчакат момента си и може би ще се озоват в Лас Вегас в 00:30 сутринта заедно с децата си и човека, с когото ще си цял живот. „Любовта е прекрасно нещо – може би най-прекрасното нещо – и си заслужава чакането“, завърши тя, подписвайки се като Г-жа Дженифър Лин Афлек.

На следващата сутрин Джей Ло сподели снимка от леглото си, на която се вижда и брачната ѝ халка.

Дженифър Лопес и Бен Афлек се запознават на снимачната площадка на филма „Трудна свалка“ и започват връзка през юли 2002 година. Сгодяват се през ноември, но отлагат сватбата само дни преди плануваната церемония.

След раздялата, Афлек се жени за Дженифър Гарнър, с която имат три деца – Вайълет, Серафина и Самюел. Лопес, от своя страна, има няколко брака зад гърба си, но единствено с Марк Антъни се задържа по-дълго време. Двамата се женят през 2004 година и имат 14-годишни близнаци Еме и Макс.

През 2021 година Бен и Джен подновяват отношенията си, след като изпълнителката прекратява годежа си с Алекс Родригес. Афлек предлага през април миналата година, подарявайки на любимата си прекрасен пръстен със зелен диамант. Джей Ло пише малко по-късно, че зеленият цвят е любимият ѝ и винаги ѝ е носил късмет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари