IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес споделя най-големите си тайни за красота

17 юли 2022 18 00

Съвсем скоро изпълнителката ще навърши 53 години

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес обяви, че пълноценният сън е най-голямата ѝ тайна за красота.

52-годишната актриса и певица е категорична, че минимум седем часа сън всяка нощ са по-ефективни от всеки скъп овлажнител и са ключова част от нейния режим за красота. В рутината ѝ влизат основно пет неща – слънцезащитен крем, серум, добавки, стремеж към добър живот и качествен сън. „Ние не ценим съня. Ние ценим шлифоването и упоритата работа, като аз съм един от хората, които твърде много навлиза в този водовъртеж“, пише Джей Ло в бюлетина си On The JLo.

Изпълнителката допълва, че сънят и няколко други неща я държат в кондиция, за да може да изпълнява задълженията си и да се грижи за себе си. „Разбрах, че сънят е най-подценяваната съставка за красота“, пише още звездата. Тя казва, че от 7 до 9 часа спане на нощ могат да направят чудеса както за тялото, така и за външния вид.

Лопес разкрива, че е имало момент в кариерата ѝ, когато е спала по-малко от пет часа, като това сериозно се отразило на психичното ѝ състояние. Изтощението довело до смразяваща паник атака, при която тялото ѝ не можело да се движи, като дори говорните ѝ способности са били засегнати. Лекарят ѝ посъветвал да започне да почива повече, да се храни здравословно и да обръща внимание на физическата активност.

„Оттогава започнах да водя здравословен и балансиран живот. Спейки повече и грижейки се за себе си, осъзнах, че всичко се върти около това да живееш по-добре, а да не се бориш със стареенето. Смятам съня за малка машина на времето“, пише още Джей Ло. Според нея, когато човек затвори очи, се пренася в друго измерение, където запазва себе си и на сутринта излиза като чисто нов.

По думите на Лопес, тя изглежда 10 години по-млада, когато се наспи добре. “Ето това може да сътвори един добър сън и нещата стават по-добре с времето. За добро или за лошо, пандемията ни накара да забавим крачка, като тогава осъзнах, че всички имаме контрол върху себе си. Затова отидете и се наспете!“, завърши изпълнителката.

Очевидно сънят наистина дава суперсили, тъй като Джей Ло продължава да работи на пълни обороти. Наскоро тя пусна на пазара своята козметична линия JLo Beauty, а сега в Netflix може да се гледа и документалният ѝ филм Halfime. Той разказва за личния живот, кариерата и прословутото изпълнение по време на Супербол заедно с Шакира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари