IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първият съпруг на Джей Ло: Бракът ѝ с Бен ще бъде кратък

3 август 2022 10 50

„Джен обича да се влюбва, но е била сгодявана шест пъти.“

Снимка: БГНЕС

Изглежда личният живот на Дженифър Лопес и Бен Афлек е следен не само от фенове и папараци, но и от бившия съпруг на певицата. И така, преди дни Охани Ноа даде интервю за Daily Mail, където говори за сватбата на бившата си съпруга с актьора.

„Желая всичко най-добро на нея и Бен, но не мисля, че бракът им ще продължи. Джен обича да се влюбва, но е била сгодявана шест пъти. Бен е нейният съпруг номер четири. Бях съпруг номер едно и тя ми каза, че съм любовта на живота ѝ. Когато бяхме в леглото на нашата брачна нощ, тя каза, че ще бъдем заедно завинаги“, призна Ноа.

Бившият съпруг е сигурен, че Лопес не е изпитвала подобни емоции с никого освен с него, за което тя говори преди повече от 20 години. Той си спомня как се е срещнал с певицата.

Това се случило през 1996 г. в един от ресторантите в Маями, където Ноа работил като сервитьор, а година по-късно те се ожениха на същото място. Съпруг номер едно обаче не издържал изпитанието на славата на певицата и скоро двамата се разделят.

Джей Ло

БГНЕС

„Влюбихме се, когато тя вече беше знаменитост. Но по време на нашия брак тя стана суперзвезда. Дълги години беше твърде болезнено за мен да говоря за това, исках да живея живота си далеч от очите на обществеността. Но когато видях, че се е омъжила за Бен, въпреки че той е страхотен човек, отново бях заловен от чувства“, оплаква се първият бивш съпруг.

Освен това Охани Ноа споделя и факта, че майката на певицата, Гуадалупе Родригес, е много добра към Бен Афлек. Той не си спомня да е имал подобни отношения с родителя на бившата си съпруга и всичко това заради сложния характер на свекърва си.

„Тя обича майка си и Гуадалупе много се гордее с нея, но винаги съм мислил, че връзката им е токсична. Гуадалупе ѝ крещеше през цялото време и това не ми хареса. Поглеждайки назад, понякога си мисля, че може би Джен се е наслаждавала на драмата. Ако Гуадалупе е на страната на Бен, тогава може би той има шанс“, прогнозира все пак Ноа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

o ( преди 1 година )
Такива дето влизат от брак в брак от днес за утре не ми ги хвалете.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар