IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло на 53 – гола и с нова козметика

25 юли 2022 12 30

Изпълнителката пусна на пазара лосион за тяло

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес продължава да споделя със света важни новини.

След като стана ясно, че вече се подвизава и като Дженифър Афлек след сватбата си с Бен Афлек в Лас Вегас, изпълнителката навърши 53 години на 24 юли и заедно с това пусна на пазара новата си козметика. Разширявайки линията си JLo Beauty, тя включи в нея и JLo Body, което промотира с гола фотосесия, за да привлече още повече внимание, ако това въобще е възможно. Тъй като новият продукт е лосион за тяло, Лопес реши, че най-добрата реклама е голата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

В социалните мрежи се появиха клипове и снимки, на които Джей Ло не оставя нищо на въображението, позирайки стратегически, за да прикрие интимните си части. Без дрехите си, изпълнителката оставя феновете да се насладят на перфектното ѝ тяло, което очевидно блести след използването на лосиона. Косата ѝ е пусната свободно по гърба, а лицето ѝ е разкрасено още повече чрез гримовете от JLo Beauty.

„Вече имаме няколко невероятни продукта, насочени към стягане на лицето, така че продукт за тяло, който е насочен към същите резултати, беше естествена стъпка за нас“, казва Лопес пред списание People за дебютния продукт на линията. Той ще струва 65 долара и според изпълнителката, ще предлага на клиентите целенасочено лечение, каквото досега не е имало на пазара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palm Lopez (@palmlopez)

Лопес казва, че новият продукт е нещо, което е мислила цял живот, тъй като е израснала, наблюдавайки борбата на майка си с целулита и е чувствала разочарование от липсата на решение. „Спомням си, че тя пожела да има някаква магическа формула, която просто ще накара целулита да изчезне“, споделя Джей Ло. Тя обаче казва, че такова нещо не съществува, но е решила да се насочи към решение, което да осигурява поне видими резултати, които максимално да прикрият проблема.

Работата с най-добрите учени и химици ѝ позволява да намери най-добрия начин за подобряване на външния вид на кожата. Формулата, която развиват, съдържа концентрирано масло от розови горски плодове за избледняване на стриите, екстракт от семена на гуарана за изглаждане на кожата, кофеин за стягане, пептиди за подсилване на производството на колаген и мощни хидранти като сквален, масло от ший и хиалуронова киселина.

Лопес казва, че лосионът за тяло може да ви осигури по-тонизирана кожа, като е подходящ за използване върху ръцете, талията и бедрата. Тя се надява, че той ще помогне да превърнете грижата за кожата от шията надолу в съществена част от ежедневната ви рутина за красота и здраве.

„Много хора инвестират в грижа за кожата на лицето, но не и в грижата за тялото и себе си. Нямам предвид непременно харчене на пари, а вместо това отделяне на време за почистване, овлажняване, използване на серуми и маски. Искам да нормализирам грижата за себе си. Това не е егоистично нещо, Това е подхранващо нещо. Ако не можете да се грижите за себе си, със сигурност не можете да се грижите за другите“, казва Джей Ло.

Според изпълнителката, грижата за себе си води до повече увереност. Тя казва, че това е сравнимо с подготовката за концерт. Независимо дали тази увереност е демонстрирана по време на шоуто на полувремето на Super Bowl, или докато се разхожда по подиума за Versace с любимата си зелена рокля, Лопес продължава да впечатлява света със своята неостаряваща красота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Красотата няма срок на годност“ винаги е било нейното мото, защото, по думите ѝ, се намира в бизнес, в който младостта се възхвалява и хората се опитват да отпишат жените след определено време. „Докато растях, гледах Даяна Рос, Шер и Тина Търнър, а те бяха в 50-те си години и бяха красиви“, казва изпълнителката.

Тя също така би искала да премахне стигмата около възрастта. „Вярвам, че можете да изглеждате и да се чувствате красиви и секси на всяка възраст“, категорична е Джей Ло. Според нея, не е подходящо да се казва на човек, че изглежда добре за годините си. Вместо това е по-добре да се каже, че той просто изглежда добре.

Човекът, който смята, че Дженифър изглежда добре, е Бен Афлек. „Той ми казва, че ме харесва, когато съм естествена. Без грим, без екстеншъни, просто в моята си кожа“, казва изпълнителката. Това я прави още по-уверена в себе си и красива.

Между новия си съпруг и последното си начинание, не е изненада, че 53-годишната Дженифър Лопес се наслаждава на живота си. „Аз съм на годините, на които съм, но се чувствам невероятно и по-щастлива от всякога. Чувствам се, сякаш съм в полувремето на живота си и тепърва започвам“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари