IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес прикова погледите с изцяло бял костюм

20 септември 2022 16 30

Кой каза, че не можем да носим светли цветове в дъждовното време?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Правилата са предназначени да бъдат нарушавани, особено що се отнася до модата.

Не смесвайте шарки, пайетите са само за празнични тоалети, без бяло по време на дъждовния сезон са само няколко модни граници, които молят да бъдат прекрачени. Дженифър Лопес току-що показа защо не трябва да се вслушвате в глупави стилови забрани, носейки шикозен бял костюм от три части, който нямаше да направи такова впечатление, ако беше облечен през лятото.

Преди няколко дни изпълнителката присъства на събитието Graemeen America's Raising Latina Voices в костюм с панталон. Тоалетът се състоеше от плисирани панталони с широки крачоли и копринена блуза с голям ревер, покрита с подходящ къс блейзър. Лопес завърши изчистената визия с тънък колан на Fendi със златна катарама и големи токчета на платформа в яркобяло, за да пасват на костюма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Zangardi (@robzangardi)

Косата на Джей Ло беше оформена в свободен кок, който разкриваше малките ѝ обеци и красивото колие. Гримът ѝ бе сведен до минимум, имитирайки визията на естествена красота. Леката черна спирала, лек руж и неутралното червило бяха това, което красеше лицето на изпълнителката.

Лопес е националният посланик на неправителствената организация, започвайки партньорството през юни тази година. В интервю пред Good Morning America тя говори за желанието си да създаде връзка именно с тази инициатива. По думите ѝ, с напредването на възрастта човек започва да разбира по-добре значението на някои неща, включително трудностите и предизвикателствата в живота.

„Смятам, че тази страна има нужда от повече любов и позитивизъм, както и от хора, които са готови да вършат добро и не се борят помежду си, а просто искат да помогнат на другите. Това е много важно за мен“, казва още Джей Ло.

Базираната в Ню Йорк организация предоставя финансова помощ и насоки на жени с ниски доходи, които искат да започнат малък бизнес. „Изглежда, че единственото нещо, което спира латиноамериканската общност, е финансовата грамотност и достъпът до капитал“, казва Лопес пред Forbes.

В изявление на уебсайта Grameen America изпълнителката споделя, че е горда от факта, че е латиноамериканка в САЩ. По думите ѝ, партньорството с организацията ще създаде равенство, приобщаване и възможности за латиноамериканските жени в бизнеса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари