IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари за есента – Дженифър Лопес с любимата си чанта

5 септември 2022 10 30

„"Безвременна, точно като мен“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес се намира в прекрасен момент от живота си.

След две сватби с Бен Афлек, романтичен меден месец в Италия и заживяване в обща къща, изпълнителката вече е готова с есенния си гардероб. Носейки бежов тренчкот и малка чанта през рамо, Джей Ло показва зеления си годежен пръстен в нова рекламна кампания за Coach. Косата ѝ е оформена на перфектни вълни, спускащи се по рамото и гърба ѝ, а гримът ѝ е в бежовата гама, за да пасва идеално на тоалета и чантата.

„Ще си вземем същото като Дженифър Лопес“, написаха от Coach под снимки от кампанията. По описанието, чантата на изпълнителката се казва Sig C и пада точно под рамото. В характерния за есента земен тон, аксесоарът е чудесното допълнение към по-тъмните тоалети, които съвсем скоро ще навлязат в гардероба ни. Бежовото пасва както на нюанси от своята цветова гама, така и на малко по-приглушени.

Във видео, споделено в социалните мрежи, има две Дженифър Лопес – едната носи шапка и е малко по-самоуверена, а другата е спокойна и носи косата си пусната. Говорят си, като тази с шапката на Coach носи пухено палто и държи в ръцете си чанта в кремообразен цвят за 520 долара. Казва, че аксесоарът е подходящ за всяко поколение, както и тя самата.

Миналата седмица Лопес сподели снимки от същата кампания в своите истории в Instagram. На тях изпълнителката носи чантата Rogue и кожено палто. В друг кадър пък Джей Ло е в дълго черно кожено яке, черна кожена пола и черна тениска, върху която е изписано Coach Leatherware. В ръката си държи чанта с логото на марката.

Кампанията идва само няколко дни, след като приятел на Бен Афлек сподели, че той е на седмото небе от щастие. Изявлението беше направено след сватбата на влюбените в къщата на актьора в Джорджия. Това беше втора церемония след тази в Лас Вегас, на която обаче не присъстваха никакви гости. Кевин Смит допълни, че се радва да види усмивката отново върху лицето на Афлек, след като той най-накрая се е венчал за любовта на живота си.

„Никога не е бил по-щастлив. Виждал съм го усмихнат, но чистата радост, която сега се излъчва от лицето му, е незабравима“, казва Смит пред ET Online. Допълва, че Лопес и Афлек са работили здраво, за да задържат любовта си и най-накрая са получили това, което заслужават – вечно щастие.

Гостите на сватбата включваха известни имена като Мат Деймън, Марк Антъни, както и децата на младоженците от предишните бракове. Афлек има три деца – Вайълет, Серафина и Самюел от Дженифър Гарнър, която не присъства на церемонията. От своя страна, Джей Ло е майка на близнаците Еме и Макс.

53-годишната Лопес избра три рокли от Ralph Lauren, а гостите бяха помолени да носят бели дрехи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари