IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес бясна заради изтекло видео от сватбата

29 август 2022 14 30

На него тя прави серенада на съпруга си Бен Афлек

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек ще буди интерес още дълго време.

Двамата си казаха „Да“ за втори път в имота на актьора в Джорджия, след като се ожениха изненадващо в Лас Вегас преди месец. Официални снимки и видеа от тържеството все още няма, ако не броим тези на Лопес в трите сватбени рокли на Ralph Lauren. Папарашки кадри обаче може да намерите из целия интернет, като наскоро едно видео подлуди феновете.

Ако сте влизали поне веднъж в социалните мрежи през последните няколко дни, най-вероятно сте попаднали на клип, разпространяван от TMZ, на който Джей Ло прави серенада на Афлек по време на сватбената церемония. Тя изпълнява нечувана досега песен, а съпругът ѝ гордо я гледа, разположен на стол в центъра на дансинга.

„Цяла вечер мога да чувствам страстта в очите ти. Още съм влюбена в теб“, пее Лопес, заобиколена от професионални танцьори. Засега не е ясно дали песента е написана специално за Афлек и за сватбата, или съвсем скоро ще стане официален сингъл. Едно обаче е ясно – клипът не е трябвало да бъде достояние на целия свят и изтичането му е вбесило булката.

През уикенда Джей Ло използва социалните мрежи, за да изрази мнението си относно клипа, който вече е гледан милион пъти. По думите ѝ, човек от сватбата се е възползвал и е продал видеото на TMZ без нейното знание и разрешение.

„Видеото е направено без разрешение. Точка. И който го е направил, се е възползвал от нашия интимен момент. Не знам как го е направил, защото помолихме всички да подпишат декларации и да обещаят, че няма да споделят нищо от сватбата. Избрахме да не споделяме нищо“, пише Лопес в коментар, публикуван от неин фен профил.

Изпълнителката допълва, че всичко, което сподели в бюлетина си OnTheJLO е лично и е направено за нейните фенове. „Споделям, когато съм готова. Видеото беше откраднато без нашето съгласие и продадено за пари“, казва още Лопес. Тя благодари на всички фенове, които са отказали да разпространяват видеото допълнително, както и на тези, които са критикували TMZ за публикуването на интимен момент от сватбата.

Джей Ло и Бен Афлек се ожениха за втори път миналия уикенд пред малко над 100 гости. Церемонията беше проведена в дома на актьора в Джорджия след първоначалната сватба в Лас Вегас преди месец.

Водена от Джей Шети, сватбата се е състояла в задния двор под бяла арка, украсена с бели цветя, а поляната е била покрита с хиляди свещи. Всички гости са били помолени да бъдат в бяло, а празникът е включвал традиционна вечеря в семеен стил, вдъхновена от юга.

Според източник, мястото има специално значение за двойката. „Бен купи този имот преди 20 години, когато първоначално беше сгоден за Дженифър. И двамата имат специална връзка с мястото, като имаше огромен смисъл да се венчаят точно тук“, казва вътрешният човек.

Лопес и Афлек първоначално започват да се срещат през 2002 година, като се сгодяват през ноември на същата година. Поради неизвестни причини обаче отлагат сватбата си, която първоначално е насрочена за септември 2003 година. Разделят се малко по-късно. Връзката им обаче процъфтява за втори път през 2021 година, като този път двамата стигат до сватба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари