IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Намек: Как Алекс Родригес реагира на сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек?

26 август 2022 17 40

Бейзболистът наруши мълчанието в деня на сватбата на бившата си любима

Снимка: БГНЕС

Съвсем наскоро Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в Лас Вегас, а през миналия уикенд се състоя официалната част от тържеството, на което се събраха роднини и приятели на младоженците.

Събитието беше проследено не само от заклети фенове на звездите, но както се оказа и от бившия годеник на Джей Ло – Алекс Родригес.

Бейзболистът реагира по особен начин на сватбата на бившата си любима, с която всички очакваха да сключат брак.

В деня, в който Бен и Дженифър си размениха клетви за любов и вярност, Родригес публикува двусмислена снимка в социалните мрежи. На снимката той седи с крака на масата и тъжно гледа екрана на телефона. За фотоса спортистът избра дънков костюм и кафяви обувки. Скоро в акаунта му се появи видео, в което Алекс казва на непознато момиче зад кадър, че дънките и ризата му са от Ralph Lauren.

Изглежда, че има нещо специално? Но феновете на звездата не мислят така. Те веднага стигнаха до извода, че по този начин Родригес реагира на сватбата на бившата си годеница, тъй като Лопес поръча сватбената рокля от същата марка.

Припомняме, че Дженифър Лопес и Алекс Родригес започнаха да се срещат през 2017 г., а две години по-късно спортистът ѝ направи предложение за брак, но до сватба така и не се стигна. Причината – по същото време в мрежата се появиха слухове, че звездите са се разделили заради изневяра на Родригес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Олеее ( преди 1 година )
Пази боже ,човека се отърва.Да му мисли сегашния шаран
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Медия ( преди 1 година )
Няма как да не използва деня, в който ще бъде наблюдаван. С ДжейЛо имат общи инвестиции в бизнес където иска не иска ТРЯБВА да рекламира... Иначе сам си е виновен, че не е на мястото на Бен ....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар