IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр: Опитайте двоен френски стил

28 октомври 2022 18 00

Комбинация между 90-те и 2000-те години

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Търсите малко вдъхновение за следващия си маникюр? Не е тайна, че любителите на лакираните нокти по цял свят постоянно се връщат към класическия френски стил, когато не са сигурни коя нова тенденция да опитат. Имайки това предвид, ние сме развълнувани от новата мода при маникюрите, която завладя социалните мрежи през последните седмици, а именно двоен френски стил.

Двойният френски стил се придържа към елегантните извити върхове на класиката, но вместо един цвят, те имат два. Понякога дъгите са с еднакъв цвят и ширина, а друг път се различават. Но независимо от цветовата палитра, формата или размера на избрания от вас двоен френски маникюр, процесът на създаване остава един и същ.

Въпреки че професионалните маникюристи могат лесно да направят двоен френски стил, ако искате да опитате възможностите си у дома, ще трябва да имате самозалепваща се лента подръка. Разделете върха на ноктите с нея, след което лакирайте под или над нея. Ако изберете двоен френски маникюр без никакво разстояние между цветните линии, е добре да оставите първо да изсъхне едната част, след което да преминете към следващата, за да не размажете случайно лака. След като всичко е готово, завършете маникюра с горно покритие с блясък.

Есенен маникюр – опитайте двоен френски стил

1. Френско Барби

След като първите снимки на Марго Роби като Барби в новия филм за известната кукла се появиха в социалните мрежи, манията по розовия цвят завладя света. Видяхме различни негови нюанси в модата, грима и прическите, така че сега дойде ред и на маникюрите. Този двоен френски стил в розово е за всички почитатели на Барби и по-светлите цветове, като може да го завършите с лек блясък.

Супер секси прически за есента – как да си направим стил от 90-те?

Есенен маникюр: Опитайте италианския стил

Есенен маникюр: Джей Ло с идея за всички, които мразят оранжево и кафяво

2. Френска дъга

Макар през есента рядко да виждаме дъги, това не означава, че не може да ги носим върху пръстите си. Този маникюр е пример за всички, които не искат да оставят празно разстояние между първата и втората черта на френския стил. Вместо това може да запълните мястото с цвета, който сте избрали за съответния пръст, но той трябва да е по-ярък от долната черта.

3. Зелено по френски

Един от цветовете, популярни за тази есен, е зеленото. Във всичките му нюанси. Затова е напълно редно да опитате да го включите както в гардероба си, така и в разкрасителните си процедури. Ако не смятате, че пасва на грима ви, зеленото може да бъде страхотен избор за маникюр, особено ако заложите на двоен френски стил.

4. Черно и бяло

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Класиката винаги ще си остане на мода, независимо какви тенденции се опитват да си пробият път към върха. Всичко във френския стил започва с бели върхове, но този път леко променяме стила. Отново използваме бялото, но за основа, а за върховете оставяме с черния цвят, за да създаде нужния контраст.

5. Небесносиньо

Ако имате времето и търпението, може да създадете красива картина върху върховете на ноктите си. Нарисувайте сини облаци върху бяла основа, оставете малко безцветно пространство, след което нарисувайте плътна бяла линия. Лесно, елегантно и различно – всичко, от което се нуждаете, за да впечатлите колегите и приятелите си.

6. Пастелни нокти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Пастелните цветове набират все повече популярност заради яркостта и свежестта, която внасят във всяка визия. Тази есен може отново да ги включите в ежедневието си, но този път под формата на двоен френски маникюр. Тук, както навсякъде другаде, всичко зависи от вас и вашите предпочитания за цветове и стил. Може да изберете да има пространство между двете цветни линии или пък да ги доближите максимално една до друга.

7. Абстрактен френски

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erica (@press_reset_nails)

Последно, но не и по красота, ви предлагаме този абстрактен двоен френски маникюр. Отново изисква малко повече търпение и време, но чакането със сигурност си заслужава. Дизайнът привлича вниманието на околните, като в същото време попада в графата на минималистични стилове, защото залага на класически и не толкова ярки цветове.

За още новини от света на звездите, модата и красотата следвайте и профила на Tialoto в Instagram и страницата ни във Facebook.

френско зе
Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари