IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен маникюр – шест идеи за различен френски стил

13 ноември 2022 18 00

Кажете сбогом на класиката

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Година след година тенденциите в маникюра идват и си отиват със сезона. Докато пролетта е популярно време за пастелни нокти, а лятото се свързва с ярки цветове, то есента е подходяща за наситени нюанси, вдъхновени от цветовете на листата, уютните плетива на пуловерите и носталгията по отминалите сезони. С толкова много прекрасни палитри, от които може да избирате, знаем, че нямате търпение да запишете следващия си час при маникюриста.

Въпреки че никога не можете да сгрешите с обикновен нюанс на целия нокът, ние сме тук, за да ви напомним, че френският маникюр е чудесен начин за разнообразяване на визията. По-конкретно сме тук, за да ви покажем колко креативни може да бъдете с вечната тенденция в изкуството на ноктите.

Ако обичате солиден, допълващ се маникюр, опитайте да смените белите връхчета с подходящ за есента нюанс на всеки нокът. От друга страна, ако сте по-скоро нетрадиционен любител на изкуството по ноктите, има толкова много начини да актуализирате класическата визия тази есен.

Есенен маникюр – шест идеи за различен френски стил

1. Зебра

Животинският принт се появява през цялата година, което прави този френски маникюр, вдъхновен от зебрата, особено модерен вариант. Въпреки че този пример е направен в черно и бяло, можете лесно да смените ивиците, за да бъде по-цветна палитрата.

2. Многоцветен

Търсите по-нетрадиционен есенен френски маникюр? Тази трицветна, ъглова идея е едно блокиране на цветовете, на което не можем да устоим. Тук обаче ви съветваме да се насочите към салона за красота, тъй като пресъздаването на маникюра е доста трудоемко. Ще са ви необходими няколко различни лака, четки, търпение и умения, за да се сдобиете с желания резултат. Така че, по-добре се доверете на професионалист.

3. Костенурка

Освен зебра, тази година може да имате и костенурка по ноктите си. Този прекрасен модел често се появява през есента заради наситения си кафяв цвят. Тук е комбиниран с класически френски бял маникюр за визия, в която просто не можем да спрем да се взираме. Препоръчваме ви и тук да се доверите на професионалист, за да усъвършенствате върховете на кафявите и белите нюанси.

4. Сини върхове

Знаем, че лятото си отиде, но това не ни пречи все още да залитаме към красивото морскосиньо. За да потушим тъгата в сърцето ни, заложихме на този прекрасен френски маникюр в синьо, който със сигурност ще привлече вниманието на околните.

Есенен маникюр – опитайте аура дизайн

Есенен маникюр – стъкло по ноктите

5. Перлена красота

За чаровен есенен френски маникюр опитайте черни връхчета, допълнени със сиви перли. Ключът е да се сдобиете с бижута с плосък гръб, които лесно ще се залепят към нокътя. Лепилото е задължителна част от процеса, който може да направите и напълно сами у дома.

6. Шахмат

Шахматното каре е голяма тенденция през 2022 година и съвсем „случайно“ се превърна в една от най-желаните палитри за есента. На един от ноктите може да нарисувате цветна шахматна дъска, а на другите да покриете само върховете с избраните от вас цветове. Тук е показана комбинация от зелено и червено, но всичко зависи от вашите предпочитания и стил.

За още тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари