IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимен маникюр – 5 дизайна, които да опитате този сезон

1 декември 2022 12 30

От кадифен маникюр до полумесеци

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Докато се подготвяме за вълната от коледни и новогодишни празници, нова ротация от идеи за зимни нокти е тук, за да ни помогне да бъдем в още по-празнично настроение. Тази година маникюрите доставят още по-голямо удоволствие от преди. Кой от нас не е изпитвал радост, когато погледне надолу към ръцете си, за да се наслади на новия си дизайн?

Тази зима най-интересните маникюри са свързани с максимално забавление и минимална работа. Разбира се, има красиви наситенозелени и тъмночервени лакове за нокти, които винаги са на мода през празничния сезон. Но в момента има и много неочаквани зимни маникюри, които можете лесно да си направите дори и у дома, гледайки любимия си сериал по телевизията. Помислете за бляскави и красиви нокти, които ще бъдат идеалното допълнение към празничния ви тоалет.

Така че, независимо от вашия вкус или сръчност, ние ви предлагаме пет интересни дизайна за нокти, които ще бъдат навсякъде през тази зима и задължително трябва да опитате поне един от тях.

Зимен маникюр – 5 дизайна, които да опитате този сезон

1. Кадифен маникюр

Тенденция, позната с няколко различни имена – кадифени нокти, котешко око или магнитни гелове. Независимо как ще я срещнете, тя се фокусира върху едно и също, а именно визия с искрящ лак и магнитно покритие. Това, което трябва да направите, е да изберете своя основен цвят, като пясъчнобежовото е прекрасен вариант, след което маникюристът трябва да държи магнит към гела, който по същество ще повдигне блясъка, за да се създаде подобно на велур покритие.

Ако и вие се объркахте от целия процес, във видеото по-горе е показано как точно се случва магията. Създаването на този маникюр е по-трудоемка задача, така че ви препоръчваме да се доверите на професионалист, който разполага с всички необходими инструменти и лакове.

2. Комиксови нокти

Чували ли сте за комиксови нокти? Те от дълго време циркулират в социалните мрежи, като все повече набират популярност заради своята нестандартност и красота. Тук може да развихрите въображението си и да заложите на дизайн, който най-много отива на вас и вашия стил. Имате избор между неутрална или цветна основа, като единственото правило е всеки един нокът да бъде очертан с черна линия.

3. Полумесеци

Маникюрите с полумесеци станаха огромен хит това лято, като пренесоха царуването си и през есента, а сега се запътват с пълна сила и към зимата. Тази тенденция е подходяща за всеки, който търси малко разнообразие от скучния едноцветен нокът, но в същото време е привърженик на минималистичните идеи. Хубавото тук е, че маникюрът с полумесеци е лесен за създаване, като ви позволява да го персонализирате според вашето настроение и стил.

И тъй като се готвим за коледните и новогодишните празници, няма как да не ви предложим идея в задължителното червено. Този път обаче променете нещата, като вместо целия нокът, лакирайте само част от него и оставете един полумесец в края му, който да бъде в неутрален цвят.

4. Стъклени нокти

Тенденцията за стъклен маникюр идва от Корея. Това е гел ефект, постигнат чрез използването на фолио, за да се създаде илюзията за натрошено стъкло върху ноктите. Отнема малко повече време, тъй като фолиото трябва да се постави индивидуално, като мозайка, но резултатът е красив и си заслужава. Това е един от маникюрите, които със сигурност ще се виждат все по-често не само през зимата, но и през останалите сезони.

Есенен маникюр: Изпробвайте лачени нокти

Есенен маникюр – стъкло по ноктите

Маникюр за есента: Нарисувайте полумесеци на ноктите си

5. Лунна светлина

Виждаме и бавния възход на тенденцията „лунна светлина“. По същество този маникюр е бял нокът с отразяващо перлено покритие. Ако разчитате на услугите на професионалист, той ще знае точно как да създаде ефекта. Ако обаче предпочитате да изпробвате своите лични умения, ви предлагаме да вземете вкъщи бял лак, който да покриете с блестящ топ лак.

За още тенденции в маникюра и света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари