IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъмен и скучен маникюр през есента и зимата? Не и с тези цветни дизайни

3 декември 2022 18 00

Никога не е късно да повдигнем настроението си

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Есента вече напълно напомни за себе си, обгръщайки с мрачното си и дъждовно време. То със сигурност има способността да ни натъжи и дори да ни депресира, насочвайки вниманието ни към по-тъмните цветове както в гардероба, така и в красотата. Кафявите, черните, тъмночервените и сивите нюанси по ноктите са характерни за това време от годината, но не са задължителни.

Чуйте ни – маникюрът с ярко, смело изкуство е най-добрият ледоразбивач. Той може да повдигне настроението и в същото време се превръща в чудесна тема за разговор, когато сте на фирмено парти и не познавате никого. Това винаги води до задълбочено обсъждане на тенденциите в маникюра, кои цветове са подходящи за сезона, при кой маникюрист е най-добре да ходите и какво ли още не. Без да се усетите вече си имате нови приятели и вечерта е по-приятна.

Дори да не се опитвате да се свържете с някого на светско събитие, цветният дизайн на ноктите може да бъде забавен акцент към неутралния стил, носен през есента и зимата. Той незабавно се превръща в средство за себеизразяване и показва на околните, че всъщност не сте чак толкова скучна и мрачна натура, въпреки че любимият ви цвят е черното.

Независимо защо се насочвате към цветния дизайн по ноктите, имаме няколко свежи предложения за вас, които да обмислите преди следващото си посещение в салона. Хубавото е, че много от визиите са лесни и могат да се направят в удобството на вашия дом.

Цветен маникюр през есента? Защо не!

1. Сблъсък на модели

Отнесете се към всеки един нокът като към отделно пано за рисуване, правейки по него абстрактни форми. Този маникюр е доста труден за пресъздаване, като ще ви трябват и множество цветове, така че съветът ни е да се доверите на професионалист. Рисунките и формите зависят изцяло от вас, като единственото правило е те да бъдат колкото се може по-цветни.

2. Грууви, бейби

По-дългите нокти предлагат и по-голяма площ за развихряне на въображението. Този психеделичен дизайн може да бъде създаден както в салона, така и у дома, тъй като не ви трябва толкова стабилна ръка, колкото при другите рисунки. Тук може да се възползвате от самозалепващите се ленти, за да си осигурите точното разстояние, което искате да оставите за всяка завъртулка. Може да използвате колкото искате цветове, като с увеличаването им дизайнът става все по-красив.

3. Златно фолио

С наближаващите празници все повече мислим и за коледни маникюри. Традицията повелява ноктите ни да бъдат украсени със снежинки, подаръци, еленчета и какво ли още не. Ако сте фенове на по-минималистични дизайни, ви предлагаме една зелена основа, върху която да залепите златно фолио. То става все по-популярно през последните месеци заради лесното му използване и елегантността, която придава на маникюра.

4. Животински принт

Леопардовите и зебровите щампи бяха огромна тенденция през лятото, която постепенно се пренесе и в есента. Освен в гардероба обаче животинските принтове ще бъдат популярни и в маникюра, така че не се притеснявайте да украсите ноктите си по този начин. Може да използвате няколко различни шарки за вдъхновение, създавайки по-цветен и разнообразен маникюр.

5. Цветни нокти

„Почувствай дъгата, опитай дъгата“ се казваше в рекламите на популярни бонбони. Ние обаче ви съветваме не само да ядете цветните лъчи, а да ги сложите и на ноктите си, създавайки си цветен маникюр през есента. Победете депресията и студа с този прекрасен дизайн, който със сигурност ще ви накара да се усмихнете всеки път, когато погледнете ръката си.

Маникюр като от комикс – нов тренд за есен 2022

Есенен маникюр: Изпробвайте лачени нокти

Есенен маникюр: Джей Ло с идея за всички, които мразят оранжево и кафяво

6. Конфети

Говорейки за празници, няма как да пропуснем цветните конфети по пръстите. Създайте различна версия на френския маникюр, залепяйки точки в различен цвят на върха на нокътя, за да блестите през цялата вечер на Коледа и Нова година.

За още тенденции в маникюра и света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари