IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции 2016: Маникюр като кора на дърво

5 юни 2016 10 45

Какво представлява и как се прави?

Снимка: Nailsmag

Снимка: Nailsmag

Ако не сте почитателки на маникюра с многобройни инкрустации и блестящи елементи, козметичната индустрия определено има какво да ви предложи.

Най-новият хит сред маникюра е комбинация от два цвята и дизайн, наподобяващ кора на дърво.

Тенденцията е вдъхновена от колекцията за пролет-лято 2016 на Stella McCartney и е създадена за първи път от дизайнера Маделин Пул.

Към настоящия момент, точно този тип стилистика на ноктите завладя голяма част от дамите, които искат едновременно да запазят минималистичните решения с актуалните тенденции.

С този вид, ноктите не са твърде натрапчиви, но изглеждат стилни и буквално земни. Представяме ви лесен начин да си направите нокти като кора на дърво в домашни условия.

1. Изберете си цвят за основа. Ако се спирате на тъмен нюанс, нанесете два слоя. Ако решите да заложите на светъл, нанесете поне три слоя, за да достигнете максимална плътност.

2. След като се лакирате, оставете ноктите да изсъхнат за 20 минути.

3. След като изсъхнат ноктите, изберете лак за нокти, който да контрастира на основата.

4. Използвайте тънка четка, за да нанесете ивиците и да пресъздадете кора на дърво. Просто нанесете вертикални линии и ги направете криви, а не прави.

5. Ако нямате тънка четка, можете да използвате клечка за зъби, която да потопите предварително в лака за нокти.

6. След като сте готови, използвайте топ лак, за да гарантирате дълготрайността.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари