IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Здрави нокти – мисията възможна

4 юли 2016 07 00

Как да постигнем перфектен маникюр?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

В стремежа си да имат перфектен маникюр много жени си правят ноктопластика или непрекъснато слагат гел-лак. Да, красотата изисква жертви, но не Ви ли се иска да откриете онзи продукт, който да възстанови и заздрави увредените, слаби и чупещи се нокти?

Решението идва от експерта в професионалната грижа за маникюра и педикюра – SNB Professional. В началото на летния сезон можете да се погрижите за увредените си нокти и в същото време отново да се радвате на красив маникюр с Възстановител за нокти в четири цвята – телесен, розов, кафяв и лилав. Той значително подобрява състоянието на ноктите след третиране с химикали и сваляне на ноктопластика. Подхранва и възстановява благодарение на екстракт от червена боровинка, касис и гинко билоба. Вложеният витамин Е има антиоксидантно и овлажняващо действие. Възстановителят създава гланцово покритие в нежен нюанс. Препоръчително е да го нанасяте върху предварително почистени и сухи нокти на плътен и равномерен слой. Върху старото покритие нанесете ново на всеки два дни и почистете с лакочистител след седем дни.

Ако искате да дадете почивка на ноктите си от гел-лака и в същото време да им помогнете да укрепнат, Заздравител с диамантен прах е правилният избор. Заздравява ноктите за 7 дни! Ефективно защитава тънките и слаби нокти от чупене и разслояване. Предпазва повърхността им благодарение на вложения в него диамантен прах. Съдържа UV абсорбери за допълнителна защита на нокътната плочка. Препоръчително е да го нанасяте върху предварително почистени и сухи нокти на плътен и равномерен слой. Всеки ден нанасяйте ново покритие върху старото и почистете с лакочистител след седем дни.

Добре е да комбинирате всяка възстановяваща и заздравяваща терапия за нокти с масло, богато на витамини. Такова е новото двуфазно Масло за нокти с витамини А и Е на SNB Professional. То възстановява и подхранва ноктите и кожната гънка чрез комбинация от бързо проникващи емолиенти и витамини А и Е. Маслото е двуфазно, като всяка от двете фази е обагрена в един от двата цвята на 2016 година – светлосиньо и кварцово розово. Когато маслото е в покой, двете фази стоят отчетливо разделени. При енергично разклащане обаче те се смесват до получаване на красив трети цвят. Препоръчително е да го използвате поне два пъти дневно, като след нанасяне е желателно да втриете маслото с лек масаж.

След като ноктите Ви укрепнат, не пропускайте възможността да поглезите маникюра си с някой актуален цвят лак за нокти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари